ΜΟΔΑFASHION NEWSIntimissimi: Μόδα με συνείδηση

Intimissimi: Μόδα με συνείδηση

Το εκλεπτυσμένο ιταλικό στιλ και η προσήλωση στην ποιότητα, έχουν αναδείξει τα Intimissimi σε κορυφαία επιλογή στα γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα. Φτιαγμένα από βιώσιμες ίνες και με πλήρη διαφάνεια στις διαδικασίες παραγωγής, απευθύνονται σε όλους τους σωματότυπους και γίνονται το δεύτερο μας δέρμα μέρα και νύχτα.

Στο σύγχρονο καθημερινό ντύσιμο όλα παίζουν! Οι λεπτές εσωτερικές μπλούζες, τα κορμάκια, ακόμη και τα εσώρουχα, συμμετέχουν όλα σε ένα παιχνίδι layering με κύριο ζητούμενο την ζεστασιά, την άνεση και φυσικά το αψεγάδιαστο πρωινό ή βραδινό ντύσιμο. Η Intimissimi προσφέρει όλα τα «υλικά» για να δημιουργήσετε απεριόριστους συνδυασμούς αλλά και να αισθάνεστε όμορφα με το σώμα σας. Με εσώρουχα σε όλα τα κοψίματα, σουτιέν μέχρι και το νούμερο F, υλικά και φόρμες που κολακεύουν όλους τους σωματότυπους, μπορείτε να βρείτε μια γκάμα επιλογών που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Ρομαντικά, αισθησιακά, πρακτικά, όποιο κι αν είναι το ζητούμενο για τα εσώρουχα, τις πιτζάμες, τα καθημερινά ρούχα και τον ύπνο, θα το βρείτε στα καταστήματα Intimissimi. Για το χειμώνα 2021-22 θα βρείτε κομμάτια που παίζουν δημιουργικά τόσο με το χρώμα όσο και με τα υλικά.

Inti Tavola Da Disegno 5

Όσο η άνεση γίνεται το ζητούμενο στην καθημερινότητά μας, τόσο οι γραμμές ανάμεσα στο καθημερινό ντύσιμο και τα ρούχα για το σπίτι θολώνουν. Η Intimissimi ισορροπεί ανάμεσα στα δύο με μια συλλογή που δίνει την απόλυτη ελευθερία κινήσεων, με υφάσματα από φυσικές ίνες, χαρίζοντας άνεση και κομψότητα. Οι σειρές Cozy at Home, Home Suit, Cotton Rouches και Wear a Cloud, παίζουν με καρό πουκάμισα, βαμβακερά παντελόνια, πουλόβερ, μάξι φούτερ και ζακέτες, καταργώντας εντελώς τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο σπίτι και τις chic εμφανίσεις εκτός. Με ζητούμενο ένα νέο mix & match προσφέρουν ευελιξία και ξυπνούν τη διάθεση για πειραματισμό. ‘Οσο για τα εσώρουχα. το διαχρονικό μαύρο είναι η καρδιά της συλλογής Lace Sensuality, όπου τα σουτιέν, τα στρινγκ και οι ψηλόμεσες κυλότες φέρουν διακοσμήσεις macramé και σαγηνευτικά διάφανα υφάσματα. Οι λεπτομέρειες από βελούδο συμπληρώνουν τα διάφανα στοιχεία, με τη συλλογή Velvet Sensuality. Οι διακριτικές πλεκτές λεπτομέρειες της σειράς Sensual Embroidery είναι ένα παιχνίδι αντιθέσεων για σοφιστικέ και διαχρονικά κομμάτια. Οι συλλογές Intimissimi ολοκληρώνονται με τη χριστουγεννιάτικη σειρά από σουτιέν, babydolls και πιτζάμες, όλα σε γιορτινό κόκκινο αλλά και μαύρο.

Intimissimi Shot 19 0116

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΝΑ
Στην Intimissimi, η ίνα έρχεται πρώτη και μετά το σχήμα. Η συλλογή knitwear της Intimissimi διαθέτει βασικά και ευέλικτα κομμάτια, σχεδιασμένα να ταιριάζουν με οποιαδήποτε εμφάνιση. Η σειρά Wool & Silk συμπληρώνει μαζί με την Ultralight with Cashmere τη συλλογή knitwear της Intimissimi. Νέοι χρωματισμοί και μοντέλα σε κομψά σχήματα εμπλουτίζουν την υφιστάμενη μεγάλη γκάμα της κάθε σειράς.

Intimissimi2

Ultralight με Cashmere: μια λεπτή και μαλακή ίνα με εφέ δεύτερου δέρματος, σχεδόν βελούδινη. Σ’ αυτή τη σειρά η Intimissimi δίνει έμφαση στο μαύρο το οποίο παρουσιάζει σε πολλά μοντέλα ενώ η μπλούζα με λαιμόκοψη χαμόγελο, ένα από τα εμβληματικά κομμάτια της συλλογής, εμπλουτίζεται με χρωματικές παραλλαγές σε “σκονισμένες” αποχρώσεις όπως το ρόζ αντίκα, το πράσινο τέφρας, το μπλε του τζίν και θερμότερους τόνους όπως σκούρο κόκκινο και καφέ καρυδιάς.

Intimissimi Shot 03 0059

Wool & Silk: η ζεστασιά και η απαλότητα του μαλλιού συνδυάζονται με τη λεπτότητα και την άνεση του μεταξιού για μια σύγχρονη και δυναμική γκάμα πλεκτών για κάθε περίσταση. Η μπλούζα πόλο εμφανίζεται ανανεωμένη αυτή τη σεζόν με μια νέα παλέτα χρωμάτων που περιλαμβάνει όχι μόνο νέες αποχρώσεις αλλά και ένα νέο δίχρωμο ριγέ μοτίβο σε καμελό και ντεγκραντέ γκρί.

Intimissimizzz

ΒΙΩΙΣΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Από την ίδρυσή της, η Intimissimi έχει καθιερωθεί όχι μόνο για την ποιότητα και την ομορφιά των ρούχων της, αλλά επίσης για τον εκτεταμένο έλεγχο που εφαρμόζει γύρω από την αλυσίδα παραγωγής. Το 94% των προϊόντων που πωλούνται στα καταστήματα Intimissimi παράγονται σε ιδιόκτητα εργοστάσια στην Ιταλία και το εξωτερικό. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην Intimissimi να συντονίζει την διαχείριση της παραγωγής μαζί με άλλες φάσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας, εξασφαλίζοντας πλήρη αφοσίωση της κάθε φάσης αποκλειστικά στις ανάγκες του brand και την κατάργηση μεσαζόντων. Με αυτόν τον τρόπο, καταφέρνει να προσφέρει υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Intimissimi3 Intimissimi4

Αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο περιλαμβάνει σημαντικές επενδύσεις στις πόλεις όπου βρίσκονται οι εταιρίες όπως και θέσεις εργασίας για μεγάλο αριθμό εργαζομένων. Έχοντας τον έλεγχο των εργοστασίων η Intimissimi εγγυάται επίσης τις καλύτερες συνθήκες εργασίας με στόχο τον σεβασμό των δικαιωμάτων όλων των εργαζόμενων.

Intimissimi Shot 09 0130

Συγκεκριμένα, τα προϊόντα της συλλογής knitwear παράγονται στα εργοστάσια: Gordon (Serbia), Vavuniya (Sri Lanka) και Zalli (Bulgaria). Τα ρούχα από εκεί φτάνουν στα εφοδιαστικά κέντρα στην περιοχή Valais (Italy) και στη συνέχεια αποστέλλονται στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Intimissimi Shot 05 0033

Αυτή η διαφανής προσέγγιση αντικατοπτρίζεται ακόμη περισσότερο στο online κατάστημα intimissimi.com, όπου, στην κάθε σελίδα όπου παρουσιάζεται ένα προϊόν, υπάρχει η επιλογή «ιχνηλατισης» των παραγωγικών μονάδων της εταιρείας όπου το κομμάτι κατασκευάστηκε. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να λάβουν εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με το εργοστάσιο, τις φάσεις παραγωγής, τη δέσμευση σε θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα και τις ιστορίες των ανθρώπων που συμμετείχαν στην παραγωγή των προϊόντων. Ο σύνδεσμος ανάμεσα στο ταξίδι βιωσιμότητας του brand και τα χαρακτηριστικά ελέγχου της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τη διαφάνεια προς τους καταναλωτές σε σχέση με τις δραστηριότητες της Intimissimi.

Intimissimi Shot 15 012

» Info:
Οι συλλογές Intimissimi αποτελούνται από πέντε σειρές προϊόντων
Lingerie: γοητευτικά και μοδάτα εσώρουχα, baby doll και σεμιζιέ
Basic: εσώρουχα σε κλασσικά και διαχρονικά σχέδια
Knitwear: μπλούζες, φορέματα, ζακέτες και πανωφόρια για το καθημερινό ντύσιμο.
Easywear: νυχτικά, ρόμπες και κομπινεζόν για άνετες στιγμές στο σπίτι.
UOMO: αντρικά εσώρουχα, boxer και briefs, φανελάκια και άνετα ρούχα για το σπίτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS