ΜΟΔΑFASHION NEWSΙωάννα Τούνη: Τα σύνολα που φόρεσε στις διακοπές της και κέρδισε τις...

Ιωάννα Τούνη: Τα σύνολα που φόρεσε στις διακοπές της και κέρδισε τις εντυπώσεις

Στη πανέμορφη Μύκονο, στην Γαλλική Ριβιέρα και στη Σύρο ταξίδεψε τις τελευταίες δυο εβδομάδες η Ιωάννα Τούνη, έχοντας πάντοτε μαζί της το μικρό της αγοράκι που προ λίγων ημερών έκλεισε έξι μηνών.

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Ο ξέφρενος χορός στο Instagram για τους έξι μήνες ζωής του γιου της

Τα σύνολα που επιλέγει για τις διακοπές της πάντοτε μας αφήνουν άφωνους και είναι σίγουρα στη μόδα. Είτε αφορούν καλοκαιρινά φορέμα, είτε beachwear, είτε μπικίνι για την παραλία!

Και επειδή σίγουρα ψάχνετε εντυπωσιακά σύνολα για τις διακοπές σας, εμείς επιλέξαμε τα καλύτερα που φόρεσε η γνωστή επιχειρηματίας και Influencer στις πρώτες και σας τα παρουσιάζουμε!

Μαύρο μπικίνι με παρεό

Monako Touni2

Δεν είναι ένα απλό μπικίνι αλλά έχει τα κοψίματα που είναι στη μόδα και είναι αρκετά σέξι. Ένα μαύρο μπικίνι και beachwear πάντα κλέβει τις εντυπώσεις!

Φόρεμα με μεταλλική διαφάνεια σε χρώμα μέντας

Mykono Touni

Είναι το απόλυτο ρούχο για απογευματινά ή και βραδινά event σε beach bars, για να μην περάσεις απαρατήρητη. Η Ιωάννα το συνδύασε με άσπρες δερμάτινες μπότες απογειώνοντας το look αλλά και με μια υπέροχη ζώνη. Τι λες;

Cut out φόρεμα

Monako Touni

Είναι ίσως η πιο μεγάλη τάση στη μόδα για φέτος και πρέπει οπωσδήποτε να το έχεις στη βαλίτσα των διακοπών σου για να εντυπωσιάσεις.

Σετ φούστα με crop τοπ

Gallia Touni

Για μια απογευματινή βόλτα ή ένα μεσημεριανό γεύμα, τα σετ φούστα με τοπ, είναι ότι πιο fashion και δροσερό, για το καλοκαίρι! Η Ιωάννα επέλεξε το τολμηρό κίτρινο χρώμα που αν είσαι μαυρισμένη θα σου πηγαίνει απίστευτα.

Διαβάστε επίσης: Dua Lipa: Οι στυλιστικές επιλογές που έκανε στις διακοπές της στη Σίφνο

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS