ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWSΚαρολίνα Πελενδρίτου: Η πασαρέλα με νυφικό και τον σκύλο - οδηγό της...

Καρολίνα Πελενδρίτου: Η πασαρέλα με νυφικό και τον σκύλο – οδηγό της που καταχειροκροτήθηκε

Η Παραολυμπιονίκης περπάτησε στην πασαρέλα με τον σκύλο-οδηγό της. 

Με ένα εντυοωσιακό νυφικό περπάτησε Καρολίνα Πελενδρίτου, στην πασαρέλα του“Yes I Do Catwalk”, που πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας.

Η Κύπρια Παραολυμπιονίκης, η οποία σε ηλικία 16 ετών έχασε την όρασή της ανέβηκε στην πασαρέλα του show, με την δημιουργία της σχεδιάστριας Άννας Ταβουλαρίδη και στο πλευρό της είχε τον προσωπικό της σκύλο-οδηγό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια τη συνοδεύει παντού.

Το το πρόβλημα όρασής της, το οποίο εμφανίστηκε στα 9 της χρόνια μπορεί να τη δυσκόλεψε, όμως εκείνη δεν το έβαλε κάτω αφού έφερε και τόσες νίκες στον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα στην κολύμβηση.

Μετά τα 16 της, όταν η όρασή της είχε πλέον μειωθεί σημαντικά, χρειάστηκε λίγο χρόνο μέχρι να μπορέσει να αποδεχθεί τη νέα κατάσταση στην οποία βρισκόταν, αλλά με τη βοήθεια της μητέρας της και μιας αθλητικής ψυχολόγου, αποφάσισε να κατέβει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

“Χθες είχα την απίθανη ευκαιρία να ζήσω το πρώτο μου catwalk με συνοδό πάντα την αγαπημένη μου Liberty.Φορώντας τη μοναδική δημιουργία της ταλαντούχας Άννα Ταβουλαρίδη, περπάτησα με ασφάλεια μαζί με τον σκύλο-οδηγό μου και μπόρεσα να βιώσω ό,τι και οι υπόλοιπες κοπέλες: ανεξαρτησία, περηφάνια και ισότητα!Ευχαριστώ την αγαπημένη, Μυρτώ Καζή, για την υπέροχη βραδιά και την ευκαιρία να ανταπεξέλθω σε μία καινούργια πρόκληση και να μπορέσω να δείξω την αγάπη μου για τη μόδα” έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS