ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWSOι elegant εμφανίσεις της Kate Middleton στο τριήμερο εκδηλώσεων για τη στέψη...

Oι elegant εμφανίσεις της Kate Middleton στο τριήμερο εκδηλώσεων για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Ένα chic κόκκινο κοστούμι επέλεξε να φορέσει η Κέιτ Μίντλεντον στη μεγάλη συναυλία – υπαίθριο πάρτυ που πραγματοποιήθηκε στο κάστρο του Ουίνδσορ, προς τιμή του βασιλιά Καρόλου, ενώ σε όλες τις εμφανίσεις της καθ΄όλη τη διάρκεια του εορταστικού Σαββατοκύριακου για τη στέψη, έκλεψε τις εντυπώσεις με τα κομψά look που δημιούργησε. 

H Πριγκίπισσα της Ουαλίας εξάλλου πάντα μας απασχολεί με τις ενδυματολογικές της επιλογές, καθώς αποδεικνύει πως η κομψότητα είναι θέμα στυλ.

Διαβάστε επίσης: Οι viral γκριμάτσες του πρίκγιπα Louis στην τελετή στέψης, που λατρέψαμε

Αρχικά, την είδαμε να εμφανίζεται στην ιστορική τελετή στέψης με ένα ιβουάρ φόρεμα Alexander McQueen που φορούσε κάτω από τον επίσημο μανδύα, ενώ το look της ολοκλήρωσε με ένα αστραφτερό λουλουδένιο headpiece της Jess Collett, για τον Alexander McQueen, εμπνευσμένο από τα στεφάνια λουλουδιών που φορούσαν οι παράνυμφοι της Βασίλισσας Ελισάβετ στην τελετή στέψης της το 1953.

Η Kate απέτισε φόρο τιμής στην Ελισάβετ και την Diana με τα αξεσουάρ που επέλεξε. Φόρεσε το κολιέ που δημιουργήθηκε το 1950 ως δώρο του Βασιλιά Γεωργίου ΣΤ’ προς την κόρη του, Elizabeth, και τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια που κάποτε ανήκαν στην αλλοτινή Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Diana.

Διαβάστε επίσης: Στέψη βασιλιά Καρόλου: Σε τρελό κέφι στο μεγάλο πάρτυ – συναυλία, χόρευαν Κάρολος, Καμίλα, Κέιτ! (βίντεο)

H Kate Middleton, με Αlexander McQueen στη στέψη του Καρόλου, μοιάζει έτοιμη να γίνει Βασίλισσα

Kk1

Την επόμενη ημέρα, την είδαμε με ένα χαλαρό, casual look εξίσου εντυπωσιακή με ένα oversized blazer σε γαλάζιο χρώμα και λευκό μπλουζάκι τα οποία συνδύασε με αθλητικά παπούτσια Veja σε μεταλλική απόχρωση.

The Princess of Wales opted for an understated look in a powder blue suit jacket as she surprised royal fans at a Big Lunch gathering in Windsor today

Το βράδυ της Κυριακής άλλαξε ξανά τα ρούχα της, για τη συναυλία της στέψης, επιλέγοντας ένα τολμηρό κόκκινο κοστούμι Alexander McQueen αντί για φόρεμα. Για την τελευταία εκδήλωση, η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνδύασε ένα σακάκι που διέθετε βαθύ V-λαιμό, ασύμμετρο τελείωμα και ένα ασορτί παντελόνι κομψής ραφής. Το αξεσουάρ της ήταν μαργαριταρένια κοσμήματα του οίκου Van Clef and Arpels και τα μακριά σκούρα μαλλιά της τα είχε σε απαλές κυματιστές γραμμές με χωρίστρα στο πλάι.

Το κόκκινο suit που επέλεξε, αποπνέει δυναμισμό, σοβαρότητα και την απαράμιλλη κομψότητα που επιθυμούν να έχουν στις επίσημες εμφανίσεις τους οι royals.

Princess Charlotte and Prince George Join Family at Coronation Concert - E!  Online

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS