ΜΟΔΑFASHION NEWSKULT TOGETHER: Fashion with a cause

KULT TOGETHER: Fashion with a cause

Η μόδα κι ο αθλητισμός δίνουν ραντεβού στην πλατεία Ελευθερίας! Το fashion event με τίτλο «KULT Together» και ο φιλανθρωπικός οργανισμός των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» ενώνουν δυνάμεις για καλό σκοπό. Η Θεοδώρα Μαλέκου, εκ μέρους της Kult Boutique, μιλάει για μια βραδιά που θα αναδείξει για την πολυδιάστατη φύση της μόδας.

Από την Τώνια Σταυρινού

Είναι η πρώτη φορά που η πλατεία Ελευθερίας θα φιλοξενήσει μια τέτοια εκδήλωση. Τι θα περιλαμβάνει η όλη διοργάνωση; 

Η μπουτίκ KULT με την στήριξη του City of Dreams Mediterranean, μέλους του ομίλου Melco, θα παρουσιάσει τις νέες χειμερινές της συλλογές της, σε μια εντυπωσιακή επίδειξη μόδας, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στις 19:30, στην πλατεία Ελευθερίας. Στην επίδειξη μόδας, εκτός από μοντέλα, θα δούμε γνωστούς ποδοσφαιριστές και αθλητές να ανεβαίνουν στην πασαρέλα.  

Ποιοι είναι οι σκοποί της διοργάνωσης; Πού θα πάνε τα έσοδα από τις εισπράξεις;

Σκοπός τις επίδειξης είναι να στηρίξει οικονομικά τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Γκολ στη Ζωή», ο οποίος με τη σειρά του βοηθάει και στηρίζει ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας μας. Μέχρι σήμερα έχει συνεισφέρει σε άτομα, οικογένειες και σύνολα πού αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες δυσκολίες στη ζωή. Ο μεγαλύτερος στόχος είναι η δημιουργία Τμήματος Ατυχημάτων & Επειγόντων Περιστατικών, στο Μακάρειο παιδιατρικό νοσοκομείο. Όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων θα διατεθούν στον οργανισμό.

Και από ρούχα τι θα δούμε;

Όλα τα ρούχα που θα δούμε στην πασαρέλα είναι από την KULT boutique και τους οίκους μόδας που αντιπροσωπεύει. Ανάμεσά τους οι Gucci, Prada, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Etro, Marni και άλλοι. Να πούμε ότι Art Director και Stylist τις επίδειξης θα είναι ο Filep Motwary ο οποίος είχε και την ιδέα πραγματοποίησής της στην Πλατιά Ελευθερίας, ως του πιο εμβληματικού σημείου της πρωτεύουσας που συνδέει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται ένα τέτοιο event στην πλατεία και να τονίσουμε ότι θα στηθεί με σεβασμό στο ευρύτερο περιβάλλον και ακολουθώντας το μινιμάλ και σύγχρονο αστικό τοπίο.

Info:

Τιμή εισιτηρίων: €50 και €35 (πρώτη και δεύτερη σειρά αντίστοιχα)

Προπώληση εισιτηρίων: tickethour.com.cy και σε όλες τις KULT Boutique.

Πληροφορίες: 77 77 70 40

Φωτό Θεοδώρας Μαλέκου: Maria Borissova (@thebrisva)

KULT collections FW22/23

Φωτογραφίες/Styling: Filep Motwary

Μαλλιά: Le Loft Μακιαγιάζ: Μαριέλλα Πάγκου

Production Managers: Θεοδώρα Μαλέκου και Ντανιέλα Γεωργίου, KULT.

Μοντέλο: David Luis & Χριστίνα Παύλου, THE AGENCY.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS