ΜΟΔΑFASHION NEWSMet Gala 2022: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στη λαμπερή βραδιά

Met Gala 2022: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στη λαμπερή βραδιά

Η μεγαλύτερη βραδιά μόδας, επέστρεψε στη Νέα Υόρκη. 

Το Met Gala επέστρεψε και τα φλας πήραν φωτιά στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης. Η όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 02 Μαίου ήταν γεμάτη πολυτέλεια, μόδα, εντυπωσιακές δημιουργίες, αίγλη και πολλά φλας.

Το κορυφαίο fashion event επέστρεψε και πρόκειται για μία φιλανθρωπική εκδήλωση, στην οποία βρίσκονται εκπρόσωποι της μόδας, του αθλητισμού και των τεχνών για να γιορτάσουν και να στηρίξουν την έκθεση του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Είναι η αντίστοιχη βραδιά των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, αλλά στον κόσμο της μόδας.

Το θέμα της σεζόν για φέτος ήταν το «In America: An Anthropology of Fashion» και το dress code, το «Gilded Glamour», δηλαδή εμπνευσμένο από την Χρυσή Εποχή της Νέας Υόρκης, ανάμεσα στο 1870 και 1890. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η λαμπερή Blake Lively, με συμπαρουσιαστές τους Ryan Reynolds, Lin -Mnuel Miranda και Regina King.

Blake Lively
Blake Lively

Οι αφίξεις ξεκίνησαν και το φλας άστραψαν στο κόκκινο χαλί, για να αποτυπώσουν τα ωραιότερα και πιο ιδιαίτερα outfits της βραδιάς, που ανταποκρίθηκαν στο θέμα και πήγαν την μόδα στο επόμενο βήμα.

Οι πιο glamorous εμφανίσεις της βραδιάς:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS