ΜΟΔΑFASHION NEWSΟ Tommy και η Dee Hilfiger παρευρέθηκαν στο 2023 Metropolitan Museum of...

Ο Tommy και η Dee Hilfiger παρευρέθηκαν στο 2023 Metropolitan Museum of Art’s costume institute benefit

Kαλεσμένοι του σχεδιαστή o ράπερ, ηθοποιός και επιχειρηματίας Jack Harlow, και ο αθλητής All Pro NFL, Stefon Diggs. Όλοι ήταν ντυμένοι με custom TOMMY HILFIGER.

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει πως οι Tommy & Dee Hilfiger παρακολούθησαν το Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute Benefit την 1η Μαΐου 2023, γιορτάζοντας τα εγκαίνια της έκθεσης Karl Lagerfeld: A Line of Beauty.

Η έκθεση παρουσιάζει το έργο του Karl Lagerfeld, εστιάζοντας στο στιλιστικό λεξιλόγιο του σχεδιαστή, όπως αυτό εκφράζεται σε αισθητικά θέματα που εμφανίζονται ξανά και ξανά στα σχέδια και τις κολεξιόν του. Τη βραδιά συνδιοργάνωσαν η Michaela Coel, η Penélope Cruz, ο Roger Federer, η Dua Lipa και η Anna Wintour.

Τον Tommy Hilfiger συνόδευσε η σχεδιάστρια μόδας και σύζυγός του, Dee Hilfiger, ο υποψήφιος για GRAMMY, ράπερ, ηθοποιός και επιχειρηματίας, Jack Harlow, και ο All Pro NFL αθλητής, Stefon Diggs.

The 2023 Met Gala Celebrating "karl Lagerfeld: A Line Of Beauty" Arrivals

“Ο Karl Lagerfeld ήταν ένας θρύλος, ένας πραγματικός πρωταθλητής της ποπ κουλτούρας και ένας υπέροχος φίλος και υποστηρικτής”, δήλωσε ο Tommy Hilfiger. “Το όραμά του έφερε αδιαμφισβήτητη ομορφιά στον κόσμο. Θα θυμάμαι για πάντα τη φιλία του, την έμπνευση και τις ευκαιρίες που μου παρείχε – ειδικά μετά τη στενή συνεργασία μας στο brand Karl Lagerfeld. Ήταν απίστευτο να μπορώ να δω από κοντά τα παρασκήνια της δημιουργικής του ιδιοφυΐας. Ο Karl μας δίδαξε τη σημασία της καινοτομίας και της διεύρυνσης των ορίων, ενώ παράλληλα τιμά τους κώδικες και τις κληρονομιές των εμπορικών σημάτων. Απόψε, λοιπόν, γιορτάζουμε τον Karl και την ατελείωτη φαντασία και το εξαιρετικό ταλέντο του”.

Ο Tommy Hilfiger φόρεσε ένα λευκό βραδινό πουκάμισο που του χάρισε ο Karl Lagerfeld. Η εμφάνισή του ολοκληρώθηκε με ένα custom TOMMY HILFIGER x Denis Frison σκούρο single breast σμόκιν σακάκι από vintage bouclé με κόκκινη επένδυση, κόκκινες λεπτομέρειες, σκούρο σατέν πέτο και custom TH signature pearl buttons. Ο Tommy φόρεσε επίσης ένα vintage bouclé σμόκιν παντελόνι με κόκκινη λεπτομέρεια piping στην πλαϊνή λωρίδα, ναυτικό σατέν γιλέκο και ναυτική σατέν γραβάτα.

Η Dee Hilfiger φόρεσε ένα custom TOMMY HILFIGER βραδινό φόρεμα, σε σκούρο ναυτικό μπλε με διαμαντένια καπιτονέ δαντέλα και κεντημένο plastron με λεπτομέρειες από βολάν και σκούρα ναυτική σατέν φούστα, σε συνδυασμό με custom γάντια με πέρλες και πέπλο από λεπτή δαντέλα.

Ο Jack Harlow φόρεσε ένα custom trucker μπουφάν TOMMY HILFIGER σε navy bouclé με ναυτικό σατέν γύρω από το πέτο, τις τσέπες και την πατιλέτα. Ένα ναυτικό μπουκλέ παντελόνι με ναυτικό σατέν φινίρισμα γύρω από τη μέση και πλαϊνή ρίγα. Η εμφάνιση ήταν διακοσμημένη με αλυσίδες τσέπης και πέρλες, και ένα μεταξωτό μπορντό πουκάμισο charmeuse με κουμπιά από πέρλες.

The 2023 Met Gala Celebrating "karl Lagerfeld: A Line Of Beauty" Red Carpet

Ο Stefon Diggs φόρεσε ένα custom single breasted σακάκι TOMMY HILFIGER ασπρόμαυρο μπουκλέ με κόκκινη λεπτομέρεια, σατέν πέτο, καρφίτσες εμπνευσμένες από τη Chanel και κόκκινο γιακά. Συνδύασε το look με ασπρόμαυρο παντελόνι μπουκλέ με κοψίματα, κόκκινες λεπτομέρειες και αλυσίδες τσέπης και ένα λευκό πουκάμισο με ψηλό γιακά με κόκκινες λεπτομέρειες και πέρλες κουμπιά.

Met Gala

Οι φίλοι του brand καλούνται να συμμετάσχουν στην κοινότητα και τη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το #TommyHilfiger και το @TommyHilfiger.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS