ΜΟΔΑFASHION NEWSΌλα όσα έγιναν στο φιλανθρωπικό fashion event «KULT Together» (βίντεο)

Όλα όσα έγιναν στο φιλανθρωπικό fashion event «KULT Together» (βίντεο)

Mια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μόδα! Χορηγοί επικοινωνίας ήταν ο Kiss FM και το περιοδικό Down Town. 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (19/9) το μεγαλύτερο fashion event με φιλανθρωπικό χαρακτήρα «KULT Together», στον αρχαιολογικό χώρο δίπλα από το Νέο Δημαρχείο Λευκωσίας.

Όσοι βρέθηκαν εκεί έζησαν μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μόδα και συναίσθημα, σε ένα event υψηλής αισθητικής, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και φέτος στόχο είχε να στηρίξει το έργο του Εθελοντικού – Φιλανθρωπικού Οργανισμού των Ποδοσφαιριστών, «Γκολ στη Ζωή» και τη ριζική ανακαίνιση των Παιδιατρικών Θαλάμων 1 και 2 του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, το κοινό απόλαυσε ένα ξεχωριστό fashion show, με δημιουργίες από κορυφαίους οίκους μόδας που εκπροσωπούνται στην Κύπρο από τις KULT Boutiques σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο.

Στην πασαρέλα περπάτησαν 50 μοντέλα, γνωστοί αθλητές και ποδοσφαιριστές, πρόσωπα από τον ευρύτερο χώρο της μόδας, αλλά και influencers, από Κύπρο και Ελλάδα!Σε ρόλο μοντέλου είδαμε και τους ποδοσφαιρστές Γιώργο Μερκή, Νεκτάριο Αλεξάνδρου και Κωνσταντίνο Παναγή.

kult
Παρουσιάστρια της βραδιάς, η Μαρία Κορτζιά

K2

K1

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS