ΜΟΔΑFASHION NEWSQueen of fashion! Αυτά είναι τα looks που επέλεξε η Βίκυ Καγιά...

Queen of fashion! Αυτά είναι τα looks που επέλεξε η Βίκυ Καγιά στον τελικό του GNTM 3!

Πραγματοποιήθηκε χθες ο τελικός του GNTM 3 και εκτός από τους φιναλίστ αυτό που μας κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον ήταν οι λαμπερές εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά . Το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια του GNTM δεν πραγματοποίησε ούτε μία, ούτε δύο, αλλά έξι εμφανίσεις.

Η ίδια επέλεξε πολλά διαφορετικά looks κατά την βραδιά του τελικού και η αλήθεια είναι πως υποστήριξε και τα 6 με απόλυτη επιτυχία.

Μία από τις εμφανίσεις της ήταν ένα super cool ανδρόγυνο look, το οποίο αποτελείτο από ένα μαύρο κοστούμι με ασημένιες λεπτομέρειες του οίκου Louis Vuitton και ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες.

Λίγο αργότερα την είδαμε να φοράει ένα μίνι μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες από φτερά στο κάτω μέρος Η Βίκυ Καγιά επέλεξε ένα ψηλό hairlook για να αναδείξει τις λεπτομέρειες στη λαιμόκοψη του φορέματος 16arlington και τα λαμπερά σκουλαρίκια της.

Κατά την διάρκεια της φωτογράφισης στην οποία συμμετείχε η Καγιά μαζί με τους φιναλίστ φόρεσε το φόρεμα «τρόπαιο» για όλες τις γυναίκες. Μακρύ μαύρο one shoulder φόρεμα με ψηλό σκίσιμο και key hole λεπτομέρεια του σχεδιαστή Jacquemus.

Sexy lady! Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα μαύρο κορμάκι και διαφανή μακριά τουαλέτα, λαμπερά στρας και ψηλό λαιμό.

Στο πλατό η Βίκυ Καγιά μπήκε σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς αφού επέλεξε ένα one shoulder μίνι φόρεμα του σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου, που συνδύαζε περίτεχνα το χρυσό με το ασημί. Το look της ολοκληρώθηκε με μαύρα πέδιλα και φυσικά κόκκινο κραγιόν!

Τέλος, κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στην live μετάδοση η Καγιά τερμάτισε τις εμφανίσεις της με μια εντυπωσιακή μακριά ροζ τουαλέτα με φτερά και διαφάνεια στο πλάι, δημιουργία της Celia Kritharioti. Το σύνολό της ολοκληρώθηκε με λαμπερά κοσμήματα και κατακόκκινα χείλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS