ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWSΣχολικές στολές για… «curious minds» από τα Marks & Spencer

Σχολικές στολές για… «curious minds» από τα Marks & Spencer

Το πρώτο βήμα είναι πάντοτε το πιο σημαντικό για μια μεγάλη επιτυχία και η πρώτη εικόνα είναι αυτή που δημιουργεί τις συνθήκες για μια συναρπαστική νέα σχολική χρονιά. Τα Marks & Spencer προνόησαν έτσι, ώστε αυτή η νέα σχολική χρονιά να είναι τόσο άνετη και πρακτική, που θα χαρίζει χαμόγελα και ανεπανάληπτη διάθεση περιπέτειας στα παιδιά μας, κάθε ώρα της ημέρας, για να επιστρέφουν στο σπίτι γεμάτα θετική ενέργεια και χαρά.

Για κάθε περίσταση και ανάγκη της νέας σχολικής χρονιάς η λύση και η διέξοδος βρίσκεται στη συλλογή Back to School των Marks & Spencer, με σχολικές στολές τόσο έξυπνες που θα διευκολύνουν τους γονείς, αλλά και τα παιδιά να κατακτήσουν κάθε τους στόχο.

N1

Αξίζει να σημειωθεί ότι με κάθε αγορά αξίας €60 και άνω στα σχολικά, λαμβάνετε δωροκουπόνι αξίας €10 για να εξοπλιστείτε για μια συναρπαστική σχολική χρονιά με τις πιο ανθεκτικές και άνετες στολές!

Στα καταστήματα M&S βρίσκονται όλα τα απαραίτητα κομμάτια που χρειάζεται το κάθε παιδί για την νέα σχολική χρονιά:
1. Κοντομάνικα ή μακρυμάνικα μπλουζάκια ή polo.
2. Φούστες και μακριά παντελόνια για τα κορίτσια.
3. Κοντά και μακριά παντελόνια για τα αγόρια.
4. Φούτερ, πουλόβερ, ζακέτες.
5. Κάλτσες και καλτσόν.
6. Και για τη γυμναστική, μπλουζάκια και παντελονάκια ή φόρμες γυμναστικής.

Όλα τα πιο πάνω θα τα βρείτε σε όλα τα μεγέθη και εφαρμογές. Επιπρόσθετα θα βρείτε τη συλλογή Plus-Fit που προσφέρει μέχρι και 6 εκ. μεγαλύτερο μέγεθος και είναι διαθέσιμη σε πουκάμισα, σορτσάκια, παντελόνια και φούστες.

N2

Τι κάνει όλα αυτά, όμως, να ξεχωρίζουν στη συλλογή Back to School των Marks & Spencer;

Πρώτα απ’ όλα, το ότι είναι παρασκευασμένα με βαμβάκι βιώσιμης προέλευσης, όπως εξάλλου και όλες οι άλλες συλλογές των Marks & Spencer, από το Better Cotton Initiative, αφού η καινοτομία και η βιωσιμότητα είναι πάντα ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους της εταιρείας.

Πέρα από την άμεση συνεισφορά που παρέχεται στο περιβάλλον, λόγω της χρήσης βιώσιμων υλικών, οι καινοτομίες και οι έξυπνες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στις σχολικές στολές των Marks & Spencer τις κάνουν πολύ ανθεκτικές στον χρόνο, στη φθορά, και στην αλλαγή μεγέθους των παιδιών, καθώς αυτά μεγαλώνουν και αναπτύσσονται συνεχώς κατά τη διάρκεια του χρόνου. Έτσι με την προμήθεια των φετινών σχολικών στολών από τα Marks & Spencer προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στο περιβάλλον αλλά και στο πορτοφόλι μας, αφού δεν χρειάζεται να ανανεώνουμε συνέχεια τα σχολικά είδη των παιδιών μας.

N3

Για παράδειγμα, τα παντελόνια, τα σορτσάκια και οι φούστες έχουν ελαστικότητα στη μέση και ρυθμιζόμενα στριφώματα με δυνατότητα επιμήκυνσης μέχρι και 3 πόντους για να αντέξουν τη γρήγορη ανάπτυξη των παιδιών στη διάρκεια του χρόνου.

Ακόμα όλες οι φανέλες και τα πουκάμισα είναι Non Iron, δηλαδή έχουν τεχνολογίες φινιρίσματος και κολλημένες ραφές που κάνουν το σιδέρωμα αχρείαστο, κρατώντας τες ελεύθερες από το τσαλάκωμα καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας. Επίσης είναι ανθεκτικά στους λεκέδες με ειδικό υλικό που προσφέρει προστασία σε όλες τις πιθανές περιπέτειες και εξερευνήσεις των παιδιών, είτε ζωγραφίζουν είτε παίζουν στη φύση.

N4

Παράλληλα η γνωστή τεχνολογία StayNEW™ μειώνει την πιθανότητα ξεθωριάσματος από τα πολλά πλυσίματα, κρατώντας τα ρούχα καινούργια και φανταχτερά για περισσότερο χρόνο.

Επιπρόσθετα στις φανέλες, η τεχνολογία Expandicuff™ προσφέρει ελαστικότητα για εύκολο ντύσιμο και άνεση, διευκολύνοντας την προετοιμασία των παιδιών για τη νέα σχολική χρονιά, καθώς από πολύ νωρίς μαθαίνουν ακόμα και τα πρωτάκια να ντύνονται μόνα τους.

N5

Σε ό,τι αφορά στα παιδιά με αισθητηριακές αναπηρίες, τα Marks & Spencer έχουν φροντίσει έτσι ώστε να ενισχύσουν την άνεσή τους κατά την προετοιμασία για το σχολείο, προσθέτοντας στην γκάμα των σχολικών τους στολών τη σειρά Easy Dressing Range για παιδιά από 5 μέχρι 14 ετών, που έχει αναπτυχθεί με τη συμβολή του The National Autistic Society του Ηνωμένου Βασιλείου και περιλαμβάνει παντελόνια, σορτσάκια και φούστες.

Βρείτε όλη την σχολική συλλογή στα καταστήματα Marks & Spencer στη Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πάφο, αλλά και διαδικτυακά.

Για onLine παραγγελίες και δωρεάν παράδοση με αγορές άνω των €30, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.myvlmstore.com για παραγγελίες για τη Λευκωσία, ενώ για παραγγελίες για τις πόλεις Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πάφο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.symeonidesfashion.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS