ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWSΤα εσώρουχα Calvin Klein εξυμνούν τη φυσική ομορφιά για όλα τα μεγέθη,...

Τα εσώρουχα Calvin Klein εξυμνούν τη φυσική ομορφιά για όλα τα μεγέθη, σχήματα και σιλουέτες!

Πολλές φορές ξεχνάμε τον τεράστιο ρόλο που παίζουν τα εσώρουχα στις εμφανίσεις και τη ψυχολογία μας. Παραβλέπουμε τη δυναμική που μπορούν να μας δώσουν, πρώτα για το πως αισθανόμαστε οι ίδιες για τον εαυτό μας, και μετά για το πως αναδεικνύουν το σώμα μας με τρόπους που δεν φανταζόμαστε, με αποτέλεσμα ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο, να δείχνει προσεγμένο. Τα εσώρουχα πρέπει να μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφαλείς. Να μας κάνουν να αισθανόμαστε σέξι, αλλά και ο εαυτός μας. Και αυτό το δεδομένο έρχεται να μας προσφέρει η Calvin Klein που με τη νέα της συλλογή, γιορτάζει και εξυμνεί τη φυσική ομορφιά για όλα τα μεγέθη, σχήματα και σιλουέτες!

Το brand Calvin Klein, είναι δεδομένο πως αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και της θηλυκότητα που δεν περιορίζεται με όρια και δεν βασίζεται σε «κανόνες». Μας υπενθυμίζει πως η ομορφιά εντοπίζεται παντού και σε κάθε γυναίκα. Φορώντας ένα εσώρουχο που «αγκαλιάζει» με άνεση το σώμα μας και αναδεικνύει τα μοναδικά χαρακτηριστικά μας, μέσα από την απλότητα και την ποιότητά του, μας βοηθά να νιώθουμε πιο όμορφες από ποτέ.

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, η Calvin Klein ερμηνεύει ξανά το εμβληματικό της παρελθόν, προσθέτοντας ωστόσο στοιχεία ανανέωσης, τόσο σε σχέση με τις αναλογίες και τις σιλουέτες, όσο και τα χρώματα. Το αποτέλεσμα είναι μια γιορτή της μοναδικότητας και της ατομικότητας, προσφέροντας μια γκάμα εσωρούχων που ταιριάζει σε όλες, και που η κάθε μία μπορεί να φορέσει και να συνδυάσει με τον δικό της τρόπο. Παράλληλα, συνεχίζει να στηρίζει την εξέλιξη του brand μέσα από καινοτόμες λύσεις βιωσιμότητας που εφαρμόζει, χρησιμοποιώντας υλικά που σέβονται το περιβάλλον, όπως οργανικό βαμβάκι και ανακυκλωμένα υφάσματα.

Διαλέξτε το εσώρουχο Calvin Klein που σας ταιριάζει, μένοντας μακριά από στερεότυπα και προκαταλήψεις. Δώστε στον εαυτό σας αυτό που πραγματικά επιθυμεί και αναδείξτε την προσωπικότητά σας, φορώντας το εσώρουχο που σας κάνει πρώτα από όλα εσάς να νιώθετε υπέροχα!

Info: Η συλλογή CK Underwear SS22 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS