ΜΟΔΑFASHION NEWSΘέλξια-Βαλέρια Φραγκούδη: Κι όμως! Φόρεσε λευκές μπότες με βραδινό φόρεμα (pic)

Θέλξια-Βαλέρια Φραγκούδη: Κι όμως! Φόρεσε λευκές μπότες με βραδινό φόρεμα (pic)

Η Θέλξια-Βαλέρια Φραγκούδη έχει ξεχωρίσει για τις στυλιστικές τις επιλογές και τα ιδιαίτερα looks που δημιουργεί.

Η διάσημη influencer, το βράδυ της Πρωτοχρονιας επέλεξε για ακόμα μια φορά να σπάσει τους κανόνες και φόρεσε το πιο αναπάντεχο ζευγάρι παπουτσιών για το γιορτινό ρεβεγιόν.

Η ίδια φόρεσε ένα αστραφτερό sequin blazer dress και ενώ πολλές γυναίκες έχουν ταυτίσει τα αστραφτερά φορέματα με την κλασσική γόβα, η Θέλξια το συνδύασε με άσπρες λευκές μπότες. Το αποτέλεσμα μας άρεσε πάρα πολύ αφού όσο και να πεις , οι μπότες είναι πολύ πιο άνετες από την κλασσική γόβα, άρα είναι ιδανικές για τον χορό του πάρτι.

Δείτε την εμφάνιση της:

View this post on Instagram

Σελίδα 1 απο 366…. Ήρθε η ώρα λοιπόν να κάνω και εγώ την δική μου ανασκόπηση… Σκεπτόμενη λοιπόν το τι θέλω να ζητήσω από το 2020 δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω το Θεό για όσα ηδη μου έδωσε …. μου έδωσε δύο χέρια και δύο πόδια για να μπορώ να δουλεύω, μυαλό για να το αντιλαμβάνομαι…. Και ενέργεια για να μπορώ να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα …. με γεμισε με αγάπη για να μπορώ να τη δίνω απλόχερα σε οσους εχω δίπλα μου και να βοηθώ οσο μπορω οςους το χρειάζονται….. Μου έδωσε συμπόνια και κατανόηση για να μπορώ να βλέπω πίσω από τις άσχημες λέξεις και συμπεριφορές και να μπορω να συγχωρώ και να συμπονώ όσους δε μου φέρθηκαν εντάξει….. μου έδωσε ανθρώπους αληθινούς για να μπορώ σήμερα να τους φωνάζω «οικογένεια» ακομα και αν δεν εχουμε το ιδιο αίμα και ανθρώπους ψεύτικους για να εκτιμώ διπλά τους Αληθινούς…. μου εδωσε γονείς που με έμαθαν να εχω αξίες.. ήθος και πανω απο ολα τσιππα… μεγάλο πραγμα η τσίππα στον ανθρωπο… μου έδωσε τύχη για να γνωρίσω εναν υπεροχο ανθρωπο και μια ξεχωριστή οικογενεια που φετος εγινε και επισημα δική μου οικογένεια…. απο το 2020 λοιπόν δε θελω να ζητησω τιποτα γιατι εχω ολα οσα χρειάζομαι… τα εχω κλειδωμένα καλα μεσα μου ♥️ ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου οι καρδιες ολων να γεμισουν με αγαπη ωστε η ζήλια και η κακια να μην βρισκουν θεση εκει! #happyNEWYEAR #goodmorning #2020 #page1

A post shared by Thelxia-Valeria Frangoudes (@thelxia_valeria_frangoudes) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS