ΜΟΔΑFASHION NEWSΤο μυστικό για να διατηρήσεις το λευκό χρώμα στα ρούχα σου

Το μυστικό για να διατηρήσεις το λευκό χρώμα στα ρούχα σου

Λατρεύεις τα λευκά κομμάτια στη ντουλάπα σου, αλλά δεν μένουν εκεί για περισσότερο από ένα χρόνο. Χάνουν τη λάμψη τους, άλλοτε κιτρινίζουν και γενικά δεν φοριούνται εύκολα την επόμενη σεζόν.

Δοκιμάζεις να βάλεις μόνο λευκά ρούχα στο πλυντήριο, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Είπες να τα πλύνεις στο χέρι προσεκτικά, κάτι γίνεται αλλά πάλι όχι για πολύ και τα έχεις παρατήσει…

Όμως υπάρχει ένα μυστικό που αν το δοκιμάσεις θα εκπλαγείς.

White Clothes (2)

Φυσικά το τρικ αυτό, αποκαλύφθηκε μέσα στο αγαπημένο Tik Tok!

Πρέπει να παραδεχτείς ότι ανάμεσα στα άπειρα βιντεάκια που τρέχουν στο feed μας υπάρχουν και κάποια πολύ χρήσιμα hacks για το σπίτι, που μας έχουν λύσει τα χέρια. Ένα από αυτά είναι και το παρακάτω hack για τα άσπρα ρούχα.

White Clothes (5)

Για αρχή πήγαινε στο πλυντήριό σου. Φρόντισε να απομακρύνεις όλη την κρυμμένη βρωμιά μέσα από τα λάστιχα στην πόρτα του πλυντηρίου με ένα καθαρό σφουγγάρι. Στη συνέχεια ρίξε μισή κούπα σόδα μαγειρικής και βάλε τα ρούχα κανονικά στον κάδο. Βάλε μια πολύ μικρή ποσότητα απορρυπαντικού και μαζί με το απορρυπαντικό θα ρίξεις μέσα και μία μικρή δόση υπεροξείδιο του υδρογόνου, στην ίδια θήκη. Και τέλος βάλε λευκό ξύδι αντί για μαλακτικό.

Πλύνε τα ρούχα σε υψηλή θερμοκρασία και στέγνωσέ τα σε ένα σημείο που να τα βλέπει δυνατός ήλιος!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS