ΜΟΔΑFASHION NEWSΤο πρώτο trailer του «And Just Like That» είναι εδώ!

Το πρώτο trailer του «And Just Like That» είναι εδώ!

Οι fans που περίμεναν υπομονετικά την επιστροφή του Sex and the City μπορούν να χαμογελάσουν. Το επίσημο trailer του And just like that… είναι εδώ και περιλαμβάνει αρκετές αναφορές στην αρχική σειρά, ξεκινώντας με την Carrie να κοιτάζει με αγάπη μια ντουλάπα γεμάτη ακριβά παπούτσια, ενώ πλάνα από το καστ που επιστρέφει, δίνουν έμφαση στις αλλαγές που έχουν συμβεί στα έντεκα χρόνια που μεσολάβησαν από τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία.

Μετά τη Cynthia Nixon, τη Sarah Jessica Parker και τη Kristin Davis που μοιράστηκαν ένα μίνι βίντεο για να ανακοινώσουν το επόμενο κεφάλαιο της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς. Έπειτα από την πρώτη φωτογραφία από το πλατό του πρώτου επεισοδίου, με τα κορίτσια στην υπέροχη ωριμότητα των 50 ετών, και ύστερα από πολλά, πολλά, outfits και ένα σύντομο teaser στα μέσα του Νοέμβρη, η σειρά κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 9 Δεκεμβρίου.

Όλα τα βλέμματα, φυσικά, στις στιλιστικές επιλογές των πρωταγωνιστριών, τις οποίες υπογράφει η Molly Rogers, η ενδυματολόγος της σειράς, αλλά και προστατευόμενη της θρυλικής Patricia Field, η οποία πριν το reboot είχε βάλει το… χεράκι της σε όλα τα outfits.

Η Rogers φρόντισε ώστε η εμφάνιση της Miranda να φαίνεται πολύ πιο χαλαρή από τα αυστηρά κοστούμια που επέλεγε στο παρελθόν, η Carrie να φοράει πλατφόρμες Celine και η Charlotte να δείχνει αποφασιστικά σέξι με τα πουά πουκάμισα.

Μια νέα fashion era ξεκινά για τους αγαπημένους μας χαρακτήρες και επειδή τα λόγια είναι περιττά, ας απολαύσουμε το trailer!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS