ΜΟΔΑFASHION NEWSΤο Undiz έρχεται στη Λεμεσό και υπόσχεται: περισσότερη διασκέδαση και δημιουργικότητα

Το Undiz έρχεται στη Λεμεσό και υπόσχεται: περισσότερη διασκέδαση και δημιουργικότητα

Με το μότο «nothing to hide», το επαναστατικό Brand Undiz εγκαινιάζει το νέο του κατάστημα στην Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό, την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, και προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει από κοντά τις μοναδικές συλλογές του.

Το συναρπαστικό Brand Undiz, προσφέρει συλλογές με εσώρουχα, μαγιό, πιτζάμες και άνετα ρούχα για το σπίτι. Οι συλλογές UNDIZ καλύπτουν κάθε γούστο και στυλ, χωρίς περιορισμούς ή κανόνες και είναι διαθέσιμες σε εκπληκτικές τιμές, εκπροσωπώντας τη διαφορετικότητα, την αποδοχή και την αυτοπεποίθηση.

1080x1350 Undiz 4

Το τρίτο κατάστημα της γαλλικής αλυσίδας στην Κύπρο θα λειτουργεί στη Λεμεσό επτά ημέρες την εβδομάδα, Δευτέρα – Σάββατο 10:00 – 20:00 και Κυριακή 11:00 – 19:00.

Το Undiz, εισήγαγε στην Κύπρο ο Όμιλος VLM (Voici la Mode) τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Λευκωσία και έχει ήδη παρουσία στο ισόγειο του Nicosia Mall και στο επιβλητικό 360, στη Λεωφόρο Μακαρίου.

1080x1080

Ο ‘Oμιλος VLM δραστηριοποιείται επιτυχώς στους τομείς της μόδας και της εστίασης στην Κύπρο για πάνω από 65 χρόνια.  Σήμερα κατέχει επίσης 7 αγαπημένα brands με 30 σημεία πώλησης στην Κύπρο: Marks & Spencer, Etam, Celio, Accessorize, Monsoon, και SFERA, την αλυσίδα καφεστιατορίων Café La Mode και την αποκλειστική αντιπροσωπεία του Marks & Spencer στη Ρουμανία.

900x450px Undiz

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS