ΜΟΔΑFASHION NEWSTommy Hilfiger: 4 τρόποι να φορέσεις το χρώμα των γιορτών

Tommy Hilfiger: 4 τρόποι να φορέσεις το χρώμα των γιορτών

Αν υπάρχει ένα χρώμα που χαρακτηρίζει τα Χριστούγεννα αυτό είναι το κόκκινο. Οι τρόποι να το εντάξεις στα looks και να πετύχεις fashionable looks πολλοί. Ιδιαίτερα αν επιλέξεις κομμάτια από τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger.

Εμείς σου προτείνουμε 4 εύκολους και στιλάτους τρόπους για να φορέσεις το κόκκινο χρώμα αυτά τα Χριστούγεννα.

Παλτό

Επέλεξε το κόκκινο logoed παλτό από τη νέα κολεξιόν Tommy Hilfiger και σου εγγυόμαστε ότι θα πετύχεις statement all-day εμφανίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Fa21 Wsw Look 19 Detail 3

Πουλόβερ

Ο πιο απλός και εύκολος τρόπος για να φορέσεις το κόκκινο είναι φυσικά, ένα κόκκινο πουλόβερ το οποίο μπορείς να συνδυάσεις εύκολα τόσο με φούστες όσο και με παντελόνια. Για ένα πιο βραδινό look φόρεσε το με μια midi φούστα με παγιέτες.

Fa21 Wsw Look 12 Detail 4

Κασκόλ

Ένα κόκκινο κασκόλ εκτός από το ότι θα σε κρατήσει ζεστή, θα δώσει και την γιορτινή χρωματιστή πινελιά που θες στο look σου, κάνοντας το ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Fa21 Wsw Look 04 Detail 03

Τσάντα
Κανένα outfit δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς την κατάλληλη τσάντα και τι καλύτερο από μια κόκκινη χιαστή τσάντα που θα χαρίσει μερικούς έξτρα πόντους στιλ στα γιορτινά σου looks.

Fa21 Wsw Look 17 Detail 3


Info: Η γυναικεία συλλογή Tommy Hilfiger FW21 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS