ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWSTommy Hilfiger: Επαναφέρει το preppy style με τα πιο διαχρονικά κομμάτια

Tommy Hilfiger: Επαναφέρει το preppy style με τα πιο διαχρονικά κομμάτια

Η έκφραση μπορεί να φανεί με πολλούς τρόπους – μέσω της κίνησης, μέσω σκέψεων και ιδεών, μέσω του στυλ αλλά και μέσω των ρούχων που φοράμε. O Tommy Hilfiger βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ατομικότητας εδώ και χρόνια, βασιζόμενος στο ότι το «prep with a twist» αποτελεί την ταυτότητά του στη μόδα. Έτσι η συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 αποτελεί φόρο τιμής σε μερικά από τα πιο εμβληματικά preppy looks.

Είναι το στιλ που εδώ και πολλές δεκαετίες έχει το δικό του, ξεχωριστό κεφάλαιο στη μεγάλη βίβλο της μόδας. Το preppy style, το κολεγιακού τύπου στιλ έχει μέσα του την έννοια του… «πρέπει». Το preppy στιλ είναι ρομαντικό, αποπνέει αέρα αυτοπεποίθησης και αυστηρότητας, αριστοκρατικότητας και πολυτέλειας και τη φετινή σεζόν μας προκαλεί για καθημερινές εμφανίσεις.

Η συλλογή Modern Prep του Tommy Hilfiger έχει να κάνει με την ατομικότητα και την έκφραση με βασικά κομμάτια που αναδεικνύουν το DNA της μάρκας. Όπως θα δείτε και στα βιντεάκια πιο κάτω, οι influencers παρουσιάζουν κλασικά preppy στυλ εκσυγχρονισμένα looks μέσα από νέες σιλουέτες.

Η συλλογή της σεζόν γιορτάζει περαιτέρω τη στιλιστική έκφραση με κομμάτια που περιλαμβάνουν ανδρικά πουκάμισα με ρίγες και βερμούδες σε αριστοκρατικά χρώματα. Επίσης, σήμα κατατεθέν της συλλογής είναι και το διπλό βαμβακερό chino και ανανεωμένα μοτίβα, όπως το μικτό πουλόβερ με ριγέ pattern και διακριτικό κολεγιακό logo.

Δείτε πως τα φόρεσε ο fashion blogger, nick_christopher:

Για τις γυναίκες, ένα full denim outfit είναι πάντα κομψό. Υπάρχουν όμως επιλογές και από πιο ιδιαίτερα κομμάτια, όπως ένα απλό πουκάμισο συνδυασμένο με πλισέ φούστα σε κολεγιακό στυλ. Ιδιαίτερη εντύπωση μας κάνει και το καρό print το οποίο χαρίζει μια νότα πολυτέλειας στο look μας και το κάνει ακόμη πιο «prep».

Δείτε τα looks που επέλεξε η influencer, Χριστίνα Αργυρού:

Η συλλογή Tommy Hilfiger Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS