ΜΟΔΑFASHION NEWSTOPSHOP - TOPMAN: Στιλιστικές προτάσεις στην αγορά, για τη γυναίκα και τον...

TOPSHOP – TOPMAN: Στιλιστικές προτάσεις στην αγορά, για τη γυναίκα και τον άντρα που θέλουν να ξεχωρίζουν

Οι καλύτερες στιλιστικές προτάσεις στην αγορά, για τη γυναίκα και τον άντρα που θέλουν να ξεχωρίζουν.

Ο Βρετανικός Κολοσσός TOPSHOP συνδέει τους ανθρώπους με τη μόδα, το στυλ και την κουλτούρα! Με γνώμονα την αισθητική και με επιρροές από όλο τον κόσμο, η Topshop συνδυάζει το επίσημο με το καθημερινό look, παραμένοντας πιστή σε όλους τους λάτρεις της μόδας!

Το TOPMAN, ως συνώνυμο της μόδας, έχει τοποθετήσει την ανδρική συλλογή στο χάρτη της μόδας. Το Topman συνδυάζει μοντέρνα με διαχρονικά κοψίματα και προσφέρει ένα ιδανικό look, χωρίς συμβιβασμούς.

Τώρα και με Virtual Personal Styling στην άνεση του σπιτιού σου!

Για ραντεβού και για περισσότερες πληροφορίες στο 22000033.

Τα καταστήματα Topshop Topman θα τα βρείτε: Λευκωσία: Mall of Cyprus, Nicosia Mall, Λάρνακα Ζήνωνος Κιτιέως.

Το Topshop Topmanσυμμετέχει στο μεγάλο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό του Φιλελευθέρου προσφέροντας δωροκουπόνια για είδη ρουχισμού αξίας €100.

Βρείτε αυτή την Κυριακή στο εξώφυλλο του περιοδικού DOWNTOWN τον προσωπικό σας τυχερό αριθμό και διεκδικήστε τα 70+3 μεγάλα δώρα συνολικής αξίας €35.000!

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στείλτε smsστο 3074 γράφοντας: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΥΧΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (κενό) ΠΟΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ (κενό) ΗΛΙΚΙΑ (Χρέωση €0,25/sms + ΦΠΑ)

Κάθε μοναδικός αριθμός αντιστοιχεί και σε μία συμμετοχή! Όσους περισσότερους μοναδικούς αριθμούς στείλετε, αυξάνετε τις πιθανότητές σας!

Μπορείτε να λάβετε συμμετοχή και μέσω email. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις στο philenews.com/competition

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS