ΜΟΔΑFASHION NEWSΒρεττός Βρεττάκος: Η λαμπερή δημιουργία του για την Rita Ora

Βρεττός Βρεττάκος: Η λαμπερή δημιουργία του για την Rita Ora

διάσημη τραγουδίστρια της ποπ, Rita Ora, εμφανίστηκε με δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου, σε ένα από τα μεγαλύτερα shows της Αυστραλίας στο Sydney Mardi Gras 2021 

Σε συνεργασία με τον Έλληνα στυλίστα Dennis Kolpodino, η εμφάνιση της Rita Ora ήταν ειδικά φτιαγμένη για την παρουσίαση της νέας της δισκογραφικής δουλειάς.

Η Rita Ora έκανε το πλήθος να χορεύει με την ερμηνεία της και συγκινήθηκε στα τελευταία δύο τραγούδια της, λέγοντας ότι είχε περάσει αρκετός καιρός από τότε που είχε κάνει κάποια συναυλία και «προσπαθούσε να μην κλαίει».

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ», είπε καθώς τελείωσε το σετ της.

Μια τεράστια μεταξωτή σημαία τυπωμένη με τα μοτίβα του Gay Pride, κρεμόταν χαλαρά στους ώμους της, με μια εντυπωσιακή ουρά τριών μέτρων να την συνοδεύει σε κάθε βήμα. Η κρυστάλλινη ζώνη είναι από Frangos jewelry.

Ο σχεδιαστής σε συνεργασία με τον ενδυματολόγο Διονύση Κολποδίνο, κατάφεραν για μία ακόμα φορά να κάνουν μια μεγάλη συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ του πλανήτη.

Μια δημιουργία που είναι ακριβώς για την περίσταση, εμπνευσμένη από την σημαία του ουράνιου τόξου της LGBT pride κοινότητας. Η Rita Ora φόρεσε έναν κρυστάλλινο κορσέ, αναδεικνύοντας τις καμπύλες της, διακοσμημένο με 120,000 χιλιάδες κρύσταλλα στο χρώμα του αμέθυστου και ίδια γάντια κεντημένα με μωβ κρύσταλλα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑴𝒆𝒈𝒂𝒏 💥 (@rita_bot_4_life)

Το εντυπωσιακό λουκ ολοκληρώνει ένα ζευγάρι πανύψηλες μπότες, σχεδιασμένες με 20,000 χιλιάδες κρυστάλλους Swarovski, στα χρώματα του ουράνιου τόξου, από την επίσης ελληνική εταιρεία @shoesuro και την Έλενα Κιάμου.

Είναι γνωστή επίσης, η αγάπη που δείχνει τελευταία η Beyonce στις δημιουργίες του σχεδιαστή, αφού τις έχει επιλέξει σε διάφορες περιστάσεις, παραπάνω από μια φορά.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑴𝒆𝒈𝒂𝒏 💥 (@rita_bot_4_life)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS