ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWSΞέρουμε που θα βρεις το glam φόρεμα που έχει γίνει viral...

Ξέρουμε που θα βρεις το glam φόρεμα που έχει γίνει viral στο Tik Tok!

Πλησιάζει η εποχή των γάμων, των βαφτίσεων και σίγουρα ήδη από τώρα αρχίσαμε να αναζητάμε τα κατάλληλα looks με τα οποία θα ξεχωρίσομε σε κάθε μας εμφάνιση.

Ένα φόρεμα που έχει ενθουσιάσει πολλές γυναίκες στο Tik Tok είναι αυτό που με τις παγιέτες και θα λέγαμε ότι ιδανικό για τέτοιες περιστάσεις. 

Το σίγουρο είναι μία καλή επιλογή και σας το προτείνουμε για τις επόμενες αγορές σας αφού είναι ένα fashion item που μπορείς να το φορέσεις και σε άλλο κάποιο event κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

@tivakristina

Zara spring summer collection 2023 on the website vs on me. The viral sequin dress was actaully painful to take off 🥲#zaraonthehangervsonme #zaratryonhaul2023 #zaratryons #zaradresseshaul #zaraspringsummer2023 #zarasequindress

♬ Players DKJ Remix – Danny Johnson

@martinka_v

На мен лично ми харесва, но свързвам пайетите с коледните и новогодишните празници, а сега бих заложила на сатенени или ефирни рокли 🤷🏻‍♀️✨ 🔖 ART. 3920/018/808 #zaradress #zaraviraldress #zaradress #fashiontiktok #tiktokbulgaria #sequindress #fyppppppppppppppppppppppp

♬ I’m a Diamond – Muspace

To συγκεκριμένο φόρεμα θα το βρείτε στα κατατήματα Zara και εκτός από οικονομικό, έχει πολύ ωραία εφαρμογή, είναι glam και λόγω της παγιέτας και μπορείς να το φορέσεις άνετα είτε σε βάφτιση είτε σε γάμο. 

Είναι ξώπλατο και μπορείς να το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα πέδιλα και να το φορέσεις σε ένα καλοκαιρινό πάρτυ και να κλέψεις τις εντυπώσεις!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS