ΜΟΔΑHOW TO WEAR4 fashion girls σου δείχνουν πώς να φορέσεις το κόκκινο αυτή την...

4 fashion girls σου δείχνουν πώς να φορέσεις το κόκκινο αυτή την εποχή

Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που επιλέγουν κυρίως δυναμικές γυναίκες, είναι τολμηρό, είναι το χρώμα του πάθους και φυσικά και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Ένα κόκκινο κραγιόν, μία κόκκινη φούστα ή φορεματάκι, ένα κόκκινο παντελόνι είναι μερικές πινελιές που θα δώσουν μία ένταση στο outift μας και ήδη βλέπουμε να το επιλέγουν αρκετά fashion girls.

Τα κόκκινα ρούχα, όποια απόχρωση κι αν επιλέξεις (έντονο και φλογερό κόκκινο, κόκκινο-μπορντό, βυσσινί, κοραλί-πορτοκαλοκόκκινο, κ.ά.) αναδεικνύουν την πιο σέξι και γοητευτική πλευρά σου, αποπνέουν πάθος και δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και τόλμη και βγάζουν προς τα έξω τον πιο μοιραίο και ελκυστικό εαυτό σου κάνοντας την εμφάνισή σου ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Το κόκκινο χρώμα θα το βρεις τόσο σε ρούχα όσο και σε αξεσουάρ και κολακεύει κάθε γυναίκα προσδίδοντάς της ιδιαίτερο στυλ και χαρακτήρα.

Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που βλέπουμε πολύ αυτή την εποχή ενώ συνήθως βλέπουμε ότι όσο πιο πολύ πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων, είναι από τα χρώματα που πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις μας.

Εμείς ρίξαμε μια ματιά στο προφίλ 6 fashion girls του νησιού μας και ξεχωρίσαμε διάφορες εμφανίσεις τους.

Εξάλλου είναι ένα χρώμα διαχρονικό που θα παραμένει στην κορυφή των trends όσα χρόνια κι αν περάσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS