ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑHOW TO WEAR5 looks με γαλότσες και να προστατευτείς από τη βροχή με στυλ

5 looks με γαλότσες και να προστατευτείς από τη βροχή με στυλ

Όσο και να μας αρέσει ο ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες, θα πρέπει να παραδεχτούμε πως μας έχει λείψει κάπως η βροχή και σίγουρα η δροσιά. Αντίθετα μάλιστα σε ό,τι πιστεύουν πολλές γυναίκες, υπάρχει τρόπος να δημιουργήσουμε κομψά looks για τις βροχερές ημέρες του χειμώνα και να νιώθουμε άνετα κάθε στιγμή της ημέρας.

Θα πρέπει λοιπόν να επιλέξετε να φορέσετε τα κομμάτια της συλλογής σας που αφενός σας κάνουν να νιώθετε άνετα και αφετέρου θα σας προστατέψουν από την υγρασία. Σίγουρα μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας ένα πανωφόρι, ώστε να προστατευτείτε από τις αλλαγές στην θερμοκρασία. Το πιο σημαντικό όμως είναι να επιλέξετε το σωστό παπούτσι, έτσι ώστε να μπορέσετε να προστατευτείτε από την υγρασία και να μην βρεχτούν τα πόδια σας.

Μία καλή λύση είναι οι γαλότσες, οι οποίες πλέον αποτελούν must have κομμάτι σε όλες τις γκαρνταρόμπες. Αν θες λίγη έμπνευση σήμερα τότε σου δείχνουν τα fashion girls που φόρεσαν γαλότσες με τον πιο κομψό τρόπο και παράλληλα προστατεύτηκαν από βροχές και καταιγίδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS