ΜΟΔΑHOW TO WEAR6 looks από την Tezza για να είσαι στυλάτη στην εγκυμοσύνη

6 looks από την Tezza για να είσαι στυλάτη στην εγκυμοσύνη

Στην εγκυμοσύνη η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές ανάγκες, ωστόσο κάποια πραγματάκια παραμένουν πάνω – κάτω τα ίδια για όλες. Για παράδειγμα ποια γυναίκα δεν θέλει να είναι άνετη, αλλά ταυτόχρονα να νιώθει και όμορφα με την εμφάνιση της;

Μια από τις πιο γνωστές influencers, η Tezza, καθημερινά μας δείχνει μέσα από το προφίλ της στο instagram υπέροχα looks που δημιουργεί καθώς διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη της και πραγματικά είναι όλα υπέροχα.

Αν λοιπόν αναζητάς έμπνευση για να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση σε αυτή την τόσο όμορφη περίοδο που διανύεις λίγο προτού φέρεις στον κόσμο το παιδάκι σου, αυτό το fashion girl θα δώσει όση έμπνευση έχεις ανάγκη. 

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου biker shorts ακόμα και στην εγκυμοσύνη σου; Εννοείται και μπορείς να το κάνεις είτε με ένα φαρδύ t-shirt, είτε με ένα όμορφο blazer από πάνω.

Τα ψηλόμεσα τζιν είναι επίσης μία ακόμη πολύ καλή επιλογή και μπορείς να τα συνδυάσεις με crop top τα οποία αφήνουν την φουσκωμένη σου κοιλίτσα να φαίνεται και αυτό είναι τόσο χαριτωμένο!

Επίσης μακριά φορεματάκια και πλεκτά είναι κάτι που βλέπουμε ότι επιλέγει η γνωστή fashionista.

Δείτε το υπέροχο στυλ της:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS