ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑHOW TO WEARBaby it's cold outside! 6 looks είσαι κομψή στο κρύο και τη...

Baby it’s cold outside! 6 looks είσαι κομψή στο κρύο και τη βροχή!

Έχει ο καιρός γυρίσματα και από εκεί που λέμε να αρχίσουμε να πακετάρουμε τα χειμωνιάτικά μας, πιάνει ξαφνικά μια μπόρα, ένα ψύχος, και αλλάζουμε γνώμη στη στιγμή.

Σήμερα είναι μια τέτοια μέρα με την κακοκαιρία «Φίλιππος» να χτυπάει τη Κύπρο με βροχές, ανέμους και καταιγίδες. Θα πρέπει λοιπόν να επιλέξετε να φορέσετε τα κομμάτια της συλλογής σας που αφενός σας κάνουν να νιώθετε άνετα και αφετέρου θα σας προστατέψουν από την υγρασία. Αφήστε λοιπόν στη ντουλάπα τα καλοκαιρινά σας πέδιλα και προτιμήστε να φορέσετε ένα ζευγάρι sneakers ή ένα ζευγάρι ankle boots. Και σίγουρα μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας ένα πανωφόρι, ώστε να προστατευτείτε από τις αλλαγές στην θερμοκρασία.

Εάν θέλετε λοιπόν να δημιουργήσετε τα πιο κομψά looks ακόμα και τις ημέρες που βρέχει, τα styling tips που συγκεντρώσαμε για εσάς θα σας βοηθήσουν πολύ. Όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε τα puffer jackets και τα κασκόλ είναι απαραίτητα για τις βόλτες μας σήμερα.

Πιο κάτω θα δείτε 6 looks από τα αγαπημένα μας fashion girls που μπορείτε να αντιγράψετε σήμερα ή και το Σαββατοκύριακο αν ο καιρός συνεχίσει να είναι σε αυτή τη κατάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS