ΜΟΔΑHOW TO WEARChiara Ferragni και Ελένη Μενεγάκη φόρεσαν το ίδιο εντυπωσιακό πουκάμισο-φόρεμα!

Chiara Ferragni και Ελένη Μενεγάκη φόρεσαν το ίδιο εντυπωσιακό πουκάμισο-φόρεμα!

Η Ελένη Μενεγάκη ξεχωρίζει με το στυλ της ενώ πάντα τα outfit που επιλέγει κλέβουν τις εντυπώσεις αφού δημιουργεί υπέροχα και κομψά look που κολακεύουν το σώμα της και αναδεικνύουν την ομορφιά της.

Η Ελένη λοιπόν, σε μία από τις τελευταίες της εκπομπές πριν το μεγάλο φινάλε, επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό πουκάμισο-φόρεμα που είχε διάφορες αποχρώσεις του πράσινου και της πήγαινε καταπληκτικά.

Βέβαια, τυχαία καθώς ψάχναμε το προφίλ της διασημότερης Ιταλίδας fashion blogger Chiara Ferragni, η οποία εμπνέει πάρα πολλές γυναίκες με το στυλ της, διαπιστώσαμε ότι φόρεσε το ίδιο ρούχο, το οποίο είδαμε την Ελένη να φοράει στην προτελευταία της εκπομπή. 

Εξάλλου, πρίν από μερικά χρόνια η λαμπερή παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει ότι της αρέσει πολύ η Chiara ενώ δεν δίστασε να δηλώσει τότε στον άερα της εκπομπής, ότι όχι μόνο την ακολουθεί στα social media αλλά και παρακολουθεί και τις στιλιστικές της επιλογές, τις οποίες υιοθετεί! 

Διαβάστε εδώ: Δε θα πιστεύετε ποια γνωστή fashion blogger αντιγράφει η Ελένη Μενεγάκη! (εικόνες)

Πάντως και οι δύο γυναίκες, το υποστήριξαν άψογα και μας έδειξαν δύο διαφορετικούς τρόπους, με τους οποίους μπορεί να φορεθεί το συγκεκριμένο κομμάτι: 

View this post on Instagram

Are you guys ready 🔥

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS