ΜΟΔΑHOW TO WEARΕπώνυμες κύπριες σου δείχνουν τα ιδανικά outfits για την εγκυμοσύνη

Επώνυμες κύπριες σου δείχνουν τα ιδανικά outfits για την εγκυμοσύνη

Πολλές είναι οι εγκυμονούσες στην κυπριακή showbiz που προσέχουν το στυλ τους και ξεχωρίζουν. 

Αυτή η περίοδος είναι από τις πιο όμορφες φάσεις στη ζωή μιας γυναίκας και γι΄ αυτό πρέπει να απολαμβάνει κάθε στιγμή όλους αυτούς τους 9 μήνες.

Ένας τρόπος είναι να φροντίζει τον εαυτό της και να προσέχει το στυλ της γι’ αυτό κι εμείς ρίξαμε μια ματιά στα προφίλ επώνυμων κυπρίων και εντποπίσαμε τι επιλέγουν να φοράνε κατά τη διάρκεια της δικής τους εγκυμοσύνης, ώστε να αποτελέσουν έμπνευση για τις δικές σου εμφανίσεις. 

Όπως παρατηρήσαμε οι περισσότερες προτιμούν αέρινα φορέματα ή φούστες που σίγουρα θα τις κάνουν να νιώθουν άνετα αλλά ταυτόχρονα έτσι μπορείς να αναδείξεις καλύτερα την θηλυκότητά σου.

Οπότε άσε για λίγο τα τζιν, που σίγουρα δεν θα είναι και τόσο άνετα για μία τέτοια περίοδο και κάνε μία μικρή ανασκαφή στα συρτάρια και τα ντουλάπια σου ώστε να βρεις παντελόνια ή φορέματα που  ήταν φαρδιά και ίσως δεν τα φορέσες ποτέ μέχρι σήμερα.

Γενικά, βρες από τη ντουλάπα σου οτιδήποτε είναι αρκετά φαρδύ ή αρκετά ελαστικό. Αυτά είναι τα ρούχα που θα φορέσετε τους επόμενους μήνες μέχρι να φέρετε στον κόσμο το παιδάκι σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS