ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑHOW TO WEARΕσύ ξέρεις τι νούμερο σουτιέν φοράς;

Εσύ ξέρεις τι νούμερο σουτιέν φοράς;

Ήξερες ότι 9 στις 10 γυναίκες, φοράνε λάθος νούμερο σουτιέν; Αυτό το έμαθα πριν λίγες μέρες, όπως επίσης έμαθα πως φοράω λάθος νούμερο σουτιέν!


Και αυτό πολλές φορές συμβαίνει επειδή δεν ξέρουμε ποιες είναι οι ενδείξεις οι οποίες καθιστούν ένα σουτιέν λάθος για το δικό σου σώμα. Το σωστό νούμερο σουτιέν χρειάζεται ακρίβεια.


Ο στηθόδεσμος είναι μια αυστηρά προσωπική υπόθεση, προσαρμοσμένη στον σωματότυπο και τις επιμέρους ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Ταυτόχρονα όμως αναδεικνύει πολλές πτυχές της προσωπικότητάς της και ενισχύει με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό την κάθε της εμφάνιση σε όλες τις στιγμές της ημέρας.


Αν πιστεύεις πως το σουτιέν σου δεν είναι το κατάλληλο για ‘ σένα τότε μην ανησυχείς γιατί δεν είσαι μόνη. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις για το λάθος σουτιέν, όπως για παράδειγμα αν το πίσω μέρος του σουτιέν δημιουργεί καμπύλη η οποία είναι πιο πάνω από το μπροστινό μέρος, αν το στήθος σου φεύγει κάτω από το σιδεράκι, αν οι τιράντες δημιουργούν σημάδια στους ώμους και άλλα πολλά.

Η δωρεάν υπηρεσία BRA FIT επιστρέφει στα καταστήματα αλλά και μέσω online υπηρεσίας με virtual ραντεβού!

Τα Μarks & Spencer, με αποδεδειγμένη εμπειρία 95 ετών στα γυναικεία εσώρουχα, κάνουν ένα πολύτιμο δώρο στις γυναίκες, μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας Bra Fit και τους ειδικά εκπαιδευμένους bra fitters, προσφέροντας δωρεάν σε όλες τις γυναίκες την πολύτιμη γνώση τους, ώστε να μετρήσουν σωστά το στήθος τους και να επιλέξουν στηθόδεσμο με την πιο ιδανική εφαρμογή. Οι ενδιαφερόμενες έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν τη δωρεάν υπηρεσία, κλείνοντας ραντεβού στα καταστήματα M&S ενώ μπορούν να αξιοποιήσουν την online υπηρεσία measure yourself για να μετρηθούν και να επιλέξουν το σωστό μέγεθος από μόνες τους.

Η Φθινοπωρινής Κολεξιόν Εσωρούχων των M&S είναι αυτό που θέλει κάθε γυναίκα στη συλλογή της

Η κολεξιόν ‘Archive Embroidery’ είναι εμπνευσμένη από το παρελθόν, με ερεθίσματα από το διαχρονικό σχεδιαστικό αρχείο των M&S και προσαρμοσμένη στο σήμερα, περιλαμβάνοντας υπέροχα, μοντέρνα δαντελένια εσώρουχα.

 

01501 Shot7 169 Print


Η σειρά εσωρούχων ‘Boutique’ αποτελείται από μοντέρνα, διασκεδαστικά εσώρουχα που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και ενθουσιάζουν με τα άνετα υφάσματα, συνδυασμένα με κομψές λεπτομέρειες, που αναδεικνύονται από τα διακριτικά κεντήματα σε παιχνιδιάρικα βολάν, τα τολμηρά χρώματα και τα πρωτότυπα μοτίβα που προσθέτουν μια ξεχωριστή πινελιά στην προσωπική γκάμα των εσώρουχων. Κεντημένα σχέδια προσεγμένη καλαισθησία και άκρατη θηλυκότητα κάνουν φαντασμαγορική είσοδο τη φετινή σεζόν, ενώ εμπλουτίζονται με διακοσμητικά φιογκάκια, με ξεχωριστές λεπτομέρειες, και πρωτότυπα στοιχεία στο δέσιμο της πλάτης.

01511 Shot5 370 Print


Ντελικάτα cami sets σε κολακευτικά στυλ θα προσδώσουν μια μοναδική πινελιά στις επιλογές των εσωρούχων σου, συνδυασμένα με γεωμετρικές δαντελένιες λεπτομέρειες και πολυτελή χρυσά τελειώματα για θηλυκές εμφανίσεις. Απαλά ροζ που συνδυάζονται αρμονικά με μοτίβα animal print, σχεδιασμένα σε σύγχρονα πατρόν θα κολακεύσουν κάθε σιλουέτα.
Για αυτό το φθινόπωρο, η καινοτομία Flexifit™ παραμένει σταθερή αξία σε όλες τις κολεξιόν εσωρούχων και σετ ύπνου, και παρουσιάζεται αναβαθμισμένη με ανανεωμένους χρωματικούς τόνους και παιχνιδιάρικα μοτίβα. Σχεδιασμένα με ελαστικό ύφασμα 360 μοιρών, το οποίο κινείται μαζί σου, τα Flexifit™ υφάσματα εγγυόνται άνεση και στυλ, προσφέροντας μια πρακτική και όμορφη βάση για τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα.

Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτότυπη υπηρεσία στην ιστοσελίδα: https://www.marksandspencer.com/cy/l/lingerie/bra-fit/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS