ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑHOW TO WEARΗ Χριστίνα Κοντοβά παραδίδει μαθήματα κομψότητας, με το ιδανικό φόρεμα για βάφτιση

Η Χριστίνα Κοντοβά παραδίδει μαθήματα κομψότητας, με το ιδανικό φόρεμα για βάφτιση

Μας δείχνει πιο είναι το ιδανικό φόρεμα για βάφτιση το καλοκαίρι.  

Μπορεί η βάφτιση της μικρής Άντα τελικά να αναβλήθηκε, εξαιτίας μιας ανατροπή της τελευταίας στιγμής, οι γονείς της ωστόσο το γιόρτασαν κανονικά την ημέρα που θα γινόταν η βάφτιση.

Συγκεκριμένα η νονά που είναι η γνωστή παρουσιάστρια Σίσσυ Χριστίδου, διαγνώστηκε με Covid, οπόταν και δεν πραγματοποιήθηκε η βάφτιση, ωστόσο η σχεδιάστρια διοργάνωσε μια όμορφη γιορτή για λίγους καλεσμένους.

Η μητέρα της μικρής, Χριστίνα Κοντοβά παρέδωσε ξανά μαθήματα κομψότητας αφού φόρεσε ένα υπέροχο λευκό καλοκαιρινό φόρεμα one-shoulder, ιδανικό για βάφτιση τέτοια εποχή.

Το φόρεμα το συνδύασε με μια clutch bag σε γήινα χρώματα και η ίδια ανέβασε στα social media σχετιικές φωτογραφίες μαζί με τον σύντροφό της Τζώνη Καλημέρη και την μικρούλα.

Μάλιστα τις φωτογραφίες αυτές τις συνόδευσε με τα εξής λόγια: 

«Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας @sissychristidou είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ από τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει.

Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε… Σύντομα θα γιορτάσουμε και τη βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους. @sissychristidou σε αγαπάμε και μας λείπεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS