ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑHOW TO WEARΙδέες για χαλαρά αλλά και στυλάτα looks στις καλοκαιρινές σου διακοπές

Ιδέες για χαλαρά αλλά και στυλάτα looks στις καλοκαιρινές σου διακοπές

Αύγουστος και οι περισσότεροι ετοιμαζόμαστε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές με αρκετούς ήδη από σήμερα να ετοιμάζουν βαλίτσες. 

Τι γίνεται όμως με τα ρούχα που θα πάρουμε μαζί μας; Εμείς ρίξαμε μια ματιά σε διάφορα looks αγαπημένων μας fashion girls και βρήκαμε κάποια σύνολα ιδανικά για αυτές τις μέρες. 

Διαβάστε επίσης: Tips για να φτιάξεις σωστά και έξυπνα την βαλίτσα των διακοπών σου

Πάντως είναι καλό να υπολογίσεις τις μέρες που θα λείπεις εκτός και να δημιουργήσεις τον κατάλληλο αριθμό συνόλων, χωρίς ωστόσο υπερβολές αφού σίγουρα δεν προτείνουμε να πάρετε μαζί την μισή ντουλάπα. 

Εννοείται για υπολογίσουμε και ένα δύο έξτρα κομμάτια, σε περίπτωση που τύχει κάτι απρόοπτο όμως καλό είναι να υπολογίσεις τι θα φοράς κάθε μερά, ενώ μην ξεχνάς ότι τις περισσότερες ώρες θα τις περνάς φορώντας το αγαπημένο σου μαγιό. 

Βέβαια από τις διακοπές δεν θα λείπουν και οι βόλτες, γι΄ αυτό κι εμείς σου δείχνουμε τα πιο κάτω στυλάτα looks ώστε να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης. Σίγουρα μαζί σου θα πάρεις φορεματάκια, κανένα σορτς, φούστες, τα αγαπημένα σου σανδάλια, mules, αλλά και ένα ζευγάρι λευκά sneakers. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS