ΜΟΔΑHOW TO WEARΣτυλιστικά tips από fashionistas όταν ο καιρός έχει σκαμπανεβάσματα

Στυλιστικά tips από fashionistas όταν ο καιρός έχει σκαμπανεβάσματα

Ο καιρός κάπως έχει τρελεαθεί, κάτι που διαπιστώσαμε το τριήμερο που μας πέρασε. Μία κρύο, μία ζέστη, μία βροχή και χαλάζι και μία ήλιος.

Οπότε τι κι αν είναι άνοιξη και μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι, το σκηνικό του καιρού δεν μας βοηθά ώστε να αποφασίσουμε να κατεβάσουμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα κάτω.

Τι φοράμε λοιπόν όταν είναι τόσο άστατες οι καιρινές συνθήκες; Εμείς ρίξαμε μια ματιά στα instagram profile αγαπημένων fashionistas που θα μας δώσουν ιδέες και έμπνευση για τις πιο στυλάτες εμφανίσεις αυτή την περίοδο.

Τips που θα σου φανούν χρήσιμα: 

Παπούτσια: Οι μπαλαρίνες και τα φλατ ανοιξιάτικα παπούτσια φοριούνται με καλτσάκια όσο ο καιρός είναι άστατος. Υπάρχουν είτε σε χρώμα του δέρματος, είτε κανονικές κάλτσες.

View this post on Instagram

A post shared by y.a. (@ya_______i)

Τ-shirt: Ένα άνετο μπλουζάκι κάτω από το πουλόβερ σου είναι μία πολύ καλή ιδέα, αφού αν χρειαστεί να το βγάλεις θα το τοποθετήσεις στους ώμους σου.

Jacket: Ένα ελαφρύ jacket είναι αυτό που δεν πρέπει να λείπει τώρα από τα looks σου ώστε να το αφαιρείς εύκολα ότι δεν το χρειάζεσαι.

Πουλόβερ:  Βάλε το στους ώμους πάνω από το αμάνικο μπλουζάκι σου ή το πουκάμισό σου και αμέσως θα δημιουργήσεις ένα χαλαρό, casual look. Εξάλλου αυτή η κίνηση είναι τάση εδώ και χρόνια αλλά και χρηστικό τρικ για αυτές τις μέρες.

Ηoodies: Πρόκειται για απόλυτο key item για την άνοιξη και ειδικά όταν ο καιρός είναι άστατος, αφού αν ξαφνικά αρχίσει βροχή, η κουκούλα μπορεί να προστατέψει κάπως.

View this post on Instagram

A post shared by y.a. (@ya_______i)

Μακριά φούστα: Διαχρονική και ιδανική γι’ αυτό τον καιρό αφού εύκολα συνδυάζεται με ένα ζεστό ανοιξιάτικο πουλόβερ και τα αγαπημένα σου sneakers. Ολοκλήρωσε το look ένα baseball hat που θα σου χαρίσει extra πόντους στου στυλ σου.

View this post on Instagram

A post shared by y.a. (@ya_______i)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS