ΜΟΔΑΜεγαλύτερη τάση αυτό το καλοκαίρι από το λευκό boho φόρεμα δεν υπάρχει!

Μεγαλύτερη τάση αυτό το καλοκαίρι από το λευκό boho φόρεμα δεν υπάρχει!

Της Μαρίας Πολυκάρπου

Είναι άνετο, θηλυκό, γοητευτικό, λαμπερό, απόλυτα καλοκαιρινό και trendy. Αγαπημένη καλοκαιρινή στιλιστική επιλογή με μποέμ χαρακτήρα!

Είναι διαχρονικό, χάρη στα πλεκτά σχέδια και τις δαντελλένιες λεπτομέρειές του, καθώς και το vintage και boho αέρα από το παρελθόν, χωρίς όμως να χαρακτηρίζεται συντηρητικό, μιας και επανέρχεται δυναμικά στη μόδα και προσαρμόζεται στις νέες τάσεις της και στις ανάγκες της σημερινής γυναίκας, για αέρινα, άνετα αλλά και ταυτόχρονα chic ρούχα.

Το boho style είναι μια από τις πιο αγαπημένες, καλοκαιρινές τάσεις και το πιο χαρακτηριστικό κομμάτι που μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε αυτό το look είναι το λευκό φόρεμα.

Το λευκό φέτος «παίζει» πάρα πολύ, μιας και δίνει λάμψη στη γυναίκα, αναδεικνύει το καλοκαιρινό, ανέμελο χτένισμά της και τονίζει βεβαίως το μαύρισμα που απέκτησε.

Ένα τέτοιο boho style φόρεμα σε λευκό, κρεμ ή μπεζ χρώμα αποτελεί την ιδανική επιλογή για παραλία, μια βόλτα και όχι μόνο, αφού είναι ελαφρύ, πρακτικό, ανέμελο, δροσερό και ταυτόχρονα κομψό και σαγηνευτικό.

Αγκαλιάζει τέλεια το σώμα και προσαρμόζεται στο σωματότυπο κάθε γυναίκας, αποτελώντας έτσι έξυπνη επιλογή για να καλύψει πιθανές ατέλειες στο πάνω μέρος του σώματος.

Εάν θέλουμε να τονίσουμε τη μέση, μπορούμε να το δέσουμε περιφερειακά γύρω από την κοιλιά με μια ζώνη, χρωματικών αποχρώσεων ανάλογων με τις σαγιονάρες, loose τσάντα με κρόσσια και κάποιο αξεσουάρ στο κεφάλι που ίσως να φοράμε.

Πάντως η καλύτερη επιλογή, σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο φόρεμα είναι τα χρυσά σανδάλια ή εσπαντρίγες, οι basket bags, τα straw καπέλα, τα πολλά bangles στο χέρι, καιτα χρυσά, ασημένια και μπρούτζινα αξεσουάρ! Απλώς φανταστείτε και συνδυάστε, με βάση το δικό σας προσωπικό στυλ!

Φέτος, οι σχεδιαστές προτιμούν τα πλεκτά και τα κεντήματα, καθώς σε πολλά fashion shows και στα fashion weeks αποτελεί πολύ συχνά main concept. Παράδειγμα ο Jonathan Anderson, ο οποίος ανέδειξε τη στιλιστική δύναμη που έχει «το βελονάκι της γιαγιάς» στην κολεξιόν του για το Φθινόπωρο του 2017.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS