ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑSHOPPING6 fashion girls μας δείχνουν τα πιο must ανοιξιάτικα εσώρουχα από τη...

6 fashion girls μας δείχνουν τα πιο must ανοιξιάτικα εσώρουχα από τη νέα συλλογή TEZENIS!

Η νέα καμπάνια εσωρούχων της TEZENIS έφτασε με τα πιο υπέροχα χρώματα και σχέδια!

Η Άνοιξη είναι μια αγαπημένη εποχή, που συνήθως αισθανόμαστε την ανάγκη να ανανεώσουμε τα εσώρουχά μας, μια επιθυμία που όταν ρίξουμε μια ματιά στη νέα συλλογή TEZENIS γίνεται ακόμη πιο έντονη.

Η νέα, ανοιξιάτικη συλλογή εσωρούχων από τα αγαπημένα καταστήματα σίγουρα θα σας ενθουσιάσει και ανάλογα πάντα με τα γούστα και τον δικό σας σωματότυπο, μπορείτε να βρείτε τα πιο chic, άνετα και γεμάτα χρώμα κομμάτια.

Η νέα συλλογή αφηγείται μια ιστορία στυλ και μουσικής που γιορτάζει τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας ενώ ήδη αγαπημένα fashion girls μας δείχνουν τις δικές τους επιλογές με εσώρουχα που ξεχώρισαν από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

1 1 2
Ολίβια Κωνσταντινίδης
2 1 2 4
Άντρεα Κυριάκου
2 2
Στέφανη Σόλωνος
1 5
Ειρήνη Καραντώνη
1 4 4
Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη
1 3
Ανδρεάνα Φραγκούδη

Η Tezenis γιορτάζει τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας με μια νέα καμπάνια εσωρούχων

Εμπνευσμένη από τις τολμηρές φωνές ανερχόμενων γυναικών καλλιτεχνών, η Tezenis λανσάρει τη νέα της καμπάνια εσωρούχων, Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

Ο κόσμος της μουσικής, που εδώ και καιρό είναι στενά συνδεδεμένος με το νεανικό DNA του brand, συνθέτει μία νέα ιστορία αφιερωμένη στο να ακούς, να διατηρείς και να βιώνεις τα συναισθήματά σου χωρίς όρια.

Σε αυτή τη νέα καμπάνια, ένα γκρουπ νεαρών γυναικών καλλιτεχνών που βρίσκεται σε περιοδεία, σταματά στη μέση της ερήμου για να συνθέσει νέα κομμάτια. Η αίσθηση ελευθερίας και η ενέργεια της έμπνευσής τους, τρέφει τη νέα γενιά, καθώς ανακαλύπτουν τη μουσική ως γλώσσα τους.

Tezenis

Η Tezenis ολοκληρώνει τη συμφωνία που δημιουργούν τα μουσικά όργανα, προσθέτοντας χρώματα και νέες υφές στις νότες. Η γκάμα του brand, κινείται αβίαστα, από πιο παιχνιδιάρικο, ποπ στυλ με ζωηρούς τόνους, σε πιο απαλά και κομψά looks, για καθημερινό ντύσιμο με μινιμαλιστικά σχέδια. Τραγούδια αληθινής αγάπης, είναι αφιερωμένα σε όλες τις γυναίκες.

Μια τάση που ξεχωρίζει είναι τα κρόσσια, τα οποία επιστρέφουν από τη δεκαετία του 2000, γιορτάζουν την κίνηση ως συνώνυμο της ελευθερίας και συνδυάζονται με κομψά floral prints. Με μια δυναμική διάθεση πάρτι, η συλλογή διαθέτει επίσης ρομαντική δαντέλα, animal print μπλούζες και διαχρονικά μπουστάκια στα χρώματα της ερήμου.

01202023 Tezenis 15 2419 A5 R1

Η νέα γκάμα εσωρούχων, η οποία αποτελείται σε στυλ και γραμμές που ανταποκρίνονται τόσο στις ανάγκες της κάθε Tezenis-lover, όσο και στις βασικές τάσεις που αγαπούν όλα τα fashion girls, αφηγείται μια ιστορία στυλ και μουσικής που γιορτάζει τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS