ΜΟΔΑSHOPPING7 cowboy μποτάκια ιδανικά για τα looks της Άνοιξης

7 cowboy μποτάκια ιδανικά για τα looks της Άνοιξης

Τα παπούτσια που θα φοράς on repeat για να είσαι άνετη και κομψή από το πρωί ως το βράδυ.

Μια βόλτα στα εμπορικά καταστήματα της πόλης αρκεί για να διαπιστώσεις ότι οι βιτρίνες κατακλύστηκαν από ανοιξιάτικα ρούχα και παπούτσια που όλες θα θέλαμε να φορέσουμε αυτή τη σεζόν. Οι καθημερινές μας εμφανίσεις προσαρμόζονται σταδιακά στην εποχή, με τα υποδήματα να αποτελούν -όπως πάντα- αναπόσπαστο κομμάτι ενός ολοκληρωμένου look.

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα shoe trends των τελευταίων χρόνων, τα οποία συναντάμε τόσο στον χειμερινό αλλά και το ανοιξιάτικο street style. Ο λόγος για τα cowboy boots ή αλλιώς western boots. Οι περίφημες καουμπόικες μπότες μας μεταφέρουν νοερά στη Western εποχή και τους καουμπόιδες της άγριας δύσης.

Σήμερα τα cowboy μποτάκια είναι ό,τι πιο σύγχρονο, cool και άνετο μπορείς να επιλέξεις για να δώσεις boho vibes στις εμφανίσεις σου. Μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους και συνδυάζονται κυριολεκτικά με τα πάντα όπως φορέματα, φούστες και jeans.

Aυτή την άνοιξη τα συγκεκριμένα μποτάκια παραμένουν must-have της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας μας ενώ δεν είναι λίγες οι celebrities και οι fashionistas που τις επιλέγουν, χαρίζοντάς μας αξιοζήλευτες εικόνες.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 5 cowboy μποτάκια από τα αγαπημένα μας καταστήματα και σας τα παρουσιάζουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS