ΜΟΔΑSHOPPINGΑνακαλύψαμε τα πιο λαμπερά party shoes για να υποδεχτείς το νέο έτος...

Ανακαλύψαμε τα πιο λαμπερά party shoes για να υποδεχτείς το νέο έτος με τον πιο glam τρόπο

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που όταν θέλουν να δημιουργήσουν ένα επίσημο look ξεκινούν από το τι θα φορέσουν. Φορέματα, φούστες, παντελόνες ή ολόσωμες φόρμες. Υπάρχουν όμως και κάποιες γυναίκες που ξεκινούν τη δημιουργία των εμφανίσεων τους από την επιλογή των κατάλληλων παπουτσιών. Οι γνωστές shoe lovers, shoe addicts.

Είναι εκείνες που όσα παπούτσια και αν έχουν στη συλλογή τους πάντα θα υπάρχει χώρος για ένα νέο ζευγάρι, θεωρούν πως τα παπούτσια λειτουργούν ως κόσμημα στην εμφάνιση τους και γνωρίζουν πολύ καλά πως η επιλογή του κατάλληλου παπουτσιού μπορεί να κάνει την εμφάνιση τους να μείνει αξέχαστη.

Εάν ανήκεις και εσύ –όπως και εγώ- στην κατηγορία των shoe maniacs καταλαβαίνεις απολύτως τι εννοώ. Μάλιστα έχεις πατήσει click στο σωστό κείμενο. Τα Χριστούγεννα μπορεί να πέρασαν, αλλά το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν είναι μία ανάσα μακριά και εσύ θα πρέπει να υποδεχτείς τον νέο χρόνο φορώντας τα καλύτερα. Έτσι, εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο glam ζευγάρια παπουτσιών, τα οποία πρόκειται να απογειώσουν τα party looks σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS