ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑSHOPPINGETAM: Χαράζοντας τον δρόμο στην επιλογή εσωρούχων

ETAM: Χαράζοντας τον δρόμο στην επιλογή εσωρούχων

Η ημέρα της γυναίκας με το Brand που την αντιπροσωπεύει επάξια

Ήταν πριν από έναν ολόκληρο αιώνα και ακόμα περισσότερο, όταν το  ETAM έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη για να αναδείξει τη μοναδικότητα και τη διαφορετικότητα κάθε γυναίκας. Ένα στοίχημα που όχι απλά κέρδισε, αλλά το success story του είναι συνυφασμένο με την απελευθέρωση της γυναίκας και των όσων έχει κατακτήσει όλες αυτές τις δεκαετίες που πέρασαν.

Και όλα αυτά, επειδή πίστεψε στη γυναίκα, ανέδειξε τον κάθε σωματότυπο και την κάθε προσωπικότητα, δημιουργώντας τις σύγχρονες τάσεις στο μεγάλο κεφάλαιο εσώρουχα. Στην ουσία έδειξε τον δρόμο και ανέδειξε τον απόλυτο οδηγό επιλογής εσωρούχων για κάθε γυναίκα. Απέδειξε ότι στην πράξη, το ΕΤΑΜ γιορτάζει μαζί με τη γυναίκα για τη γυναίκα κάθε 8η Μαρτίου και όλες τις υπόλοιπες 364 ημέρες του χρόνου.

Because we must celebrate Women’s Day, 365 days a year !

Γιατί το ETAM

Χωρίς αμφιβολία, η επιλογή των εσωρούχων ΕΤΑΜ αποτελεί μονόδρομο για κάθε γυναίκα ανεξαρτήτου ηλικίας, καθώς φροντίζει να αναδείξει την ομορφιά,εσωτερική και εξωτερική. Και αυτό γιατί απλά πιστεύει στη δύναμη των εσωρούχων: Τη δύναμη του να νιώθεις ελεύθερη σωματικά και πνευματικά.

We Care

Η εξέλιξη, η πρωτοπορία και η επανάσταση συμβαδίζουν πάντοτε με την ποιότητα, την ομορφιά αλλά και την οικολογική συνείδηση  τoυ ΕΤΑΜ, γεγονός που αναδεικνύει και η μοναδική σειρά Cotton 360, μια καινοτομία με βιολογικό βαμβάκι.

Εξ ου και τα οικολογικά υπεύθυνα υλικά του ETAM,τα οποία στο πλαίσιο της μείωσης του περιβαλλοντικού αντίκτυπου, χρησιμοποιεί στις συλλογές του ολοένα και περισσότερο ανακυκλωμένες ή βιολογικές ίνες που διαθέτουν πιστοποίηση από διεθνείς ανεξάρτητες μάρκες όπως GOTS ή GRS.

Etam

Πρωτοβουλίες υπευθυνότητας

Το  ΕΤΑΜ όχι μόνο κτίζει κουλτούρες και δημιουργεί τάσεις, αλλά υλοποιεί ταυτόχρονα και τον έναν στόχο μετά τον άλλο, δείχνοντας έτσι και το ανθρώπινο του πρόσωπο.  Στο πλαίσιο της μείωσης των αποβλήτων κλωστοϋφαντουργίας, η εταιρεία εγκαινίασε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία που δίνει δεύτερη ζωή στα σουτιέν.  Στην ουσία, ανακυκλώνοντας κάθε γυναίκα τα παλιά της σουτιέν στους κάδους συλλογής του ΕΤΑΜ, επωφελείται από  άμεση ΕΚΠΤΩΣΗ* 10% στο ολοκαίνουργιο ΕΤΑΜ σουτιέν που θα αγοράσει.

We Care

Το πρόγραμμα WECARE είναι το σύμφωνο ανάληψης ευθύνης της ETAM για μια βιομηχανία πιο υπεύθυνη και πιο βιώσιμη. Το πρόγραμμα αυτό περιέχει το σύνολο των δράσεων της μάρκας για τη μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου και τη βελτίωση του κοινωνικού αντίκτυπου. Βασίζεται σε 5  πυλώνες που συνδέονται με τη δραστηριότητά της: τα προϊόντα, τον εφοδιασμό, την εφοδιαστική αλυσίδα, το μάρκετινγκ και τους ανθρώπινους πόρους.

E1

Τα κριτήρια ένταξης προϊόντων

Για να ενταχθούν στο πρόγραμμα WeCare, τα προϊόντα πρέπει να ανταποκρίνονται τουλάχιστον σε ένα από τα έξι κριτήρια που προβλέπει η πολιτική της βιομηχανίας για την κοινωνική ευθύνη των επιχειρήσεων. Τα κριτήρια αυτά επιτρέπουν τη μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου από την παραγωγή ενδυμάτων.

To υλικό που έχει ενσωματωθεί στο πρόγραμμα WeCare είναι ένα υλικό που ελαχιστοποιεί τον αντίκτυπο της κλωστοϋφαντουργικής βιομηχανίας στο περιβάλλον. Οι ύλες που παραμένουν πιστοποιούνται με ανεξάρτητα πρότυπα όπως τα GOTS, GRS, RWS,  ετικέτες που εγγυώνται τη συνολική ιχνηλασιμότητα μέχρι την πρώτη ύλη.

Happy Womens Day  , 365 days a year!

Θέλοντας να αναδείξει ακόμη περισσότερο τη σημασία που έχει για αυτό η γυναικεία οντότητα, το ΕΤΑΜ βρήκε τον τρόπο για να την τιμήσει δεόντως.

Κάθε γυναίκα που επιθυμεί να κάνει δικό της ένα ολοκαίνουργιο ΕΤΑΜ we care σουτιέν, μπορεί να επισκεφτεί το Σάββατο 12 Μαρτίου τα καταστήματα ETAM που βρίσκονται στο Nicosia Mall και στο κτίριο 360 στη Λεωφόρο Μακαρίου, στη Λευκωσία. Αφού ρίξει ένα μεταχειρισμένο δικό της στον κάδο ανακύκλωσης του καταστήματος, μπορεί την ίδια στιγμή να αποκτήσει εντελώς δωρεάν ένα μοναδικό We Care ΕΤΑΜ σουτιέν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS