ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑSHOPPINGValentine's Day: 8 it girls επιλέγουν τα πιο classy και sexy εσώρουχα...

Valentine’s Day: 8 it girls επιλέγουν τα πιο classy και sexy εσώρουχα από TEZENIS!

Love is in the air! Aντίστροφα μετράμε για την πιο ερωτική γιορτή του χρόνου, την ημέρα των ερωτευμένων που είναι μόνο λίγες μέρες μακριά. 

Ρομαντικά, εκλεπτυσμένα, classy αλλά και σέξυ κομμάτια μας προτείνουν φέτος μέσα από τη νέα τους συλλογή τα αγαπημένα μας καταστήματα TEZENIS. 

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια γιορτή αφιερωμένη στον έρωτα, οπότε κάντε στον εαυτό σας ένα μοναδικό δώρο.  Σίγουρα τα εσώρουχα που θα επιλέξουμε για την βραδιά εκείνη θέλουμε να εντυπωσιάσουν κι εμείς βρήκαμε κομμάτια που θα λατρέψει κάθε γυναίκα.

Ροζ και κόκκινο τα χρώματα που πρωταγωνιστούν με  fashion girls του νησιού μας έχουν κάνει ήδη τις επιλογές τους από το αγαπημένο τους brand που αυτή τη φορά λανσάρει μία sexy αλλά και ρομαντική συλλογή εσωρούχων και μέσα από αυτήν αναβιώνει τη δεκαετία του 2000!

Με τις πολλές προτάσεις που έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν όλες τις αποχρώσεις του ρομαντισμού, η συλλογή είναι ένας φρέσκος ύμνος στην αγάπη για να φορεθεί ή να δοθεί ως δώρο κατά τη διάρκεια της πιο ρομαντικής εποχής του χρόνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS