ΜΟΔΑSHOPPINGΤα trends της παραλίας: Ιδέες και tips για να είσαι κομψή και...

Τα trends της παραλίας: Ιδέες και tips για να είσαι κομψή και στις διακοπές σου

Θες να είσαι trendy στην παραλία; Ρωτήσαμε τις fashionistas και πήραμε τα μυστικά τους για να διαλέξεις σωστά τα ρούχα παραλίας αλλά και για τις διακοπές, έτσι ώστε να κάνεις εμφανίσεις που θα κλέψουν την παράσταση.

Ντύσιμο για παραλία: Τι να φορέσω και τι να αποφύγω;

Γενικότερα, τα ρούχα που επιλέγουμε για την εμφάνιση μας στην παραλία θα πρέπει να αποπνέουν χαλαρότητα. Αυτό δεν σημαίνει να ντυθούμε με ότι βρούμε μπροστά μας, αλλά ούτε να το παρακάνουμε.

Ας δούμε λοιπόν μερικά tips για τη σωστή επιλογή του τέλειου συνόλου για την παραλία.

Sd 01 T52 6160 Y0 X Ec 0

Do’s για όμορφο beach look

Το βασικό είναι να επιλέξουμε το ιδανικό μαγιό για τον σωματότυπό μας. Αυτό δηλαδή που θα μας κολακεύει περισσότερο απ’ όλα.

9 5
Επιλογές από ολόσωμα μαγιό MARKS & SPENCER
Sd 01 T52 7597f Y0 X Ec 0 3
2 11
4 9
ΜΠΙΚΙΝΙ ΣΕΤ MARKS & SPENCER

Τα φορέματα παραλίας σε μακρύ ή κοντό μήκος αποτελούν την No1 επιλογή των γυναικών για πάνω από το μαγιό. Είναι ανάλαφρα και μπορούν να φορεθούν ακόμη και σε μια ταβέρνα μετά το μπάνιο, όπως συνηθίζεται στις διακοπές και όχι μόνο.

Ένα τζιν είτε υφασμάτινο σορτσάκι με το ολόσωμο μαγιό ή το μπικίνι μας αποτελεί μια όμορφη ιδέα για την παραλία. Αν θέλουμε μάλιστα, μπορούμε να το συνδυάσουμε και με ένα μπλουζάκι ή ένα αέρινο κιμονό.

12 7
ΒΕΑCH DRESS ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ MARKS & SPENCER
13 6
BEACH SHIRT ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ ΑΣΠΡΟ, ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ MARKS & SPENCER

Οι μακριές πουκαμίσες, τα shirt dresses ή τα ανδρικά πουκάμισα είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή στο ντύσιμο για παραλία.

Τα καφτάνια σε οποιοδήποτε μήκος είναι εξίσου ιδανικά για τη θάλασσα. Μπορούμε να επιλέξουμε ένα αέρινο χρωματιστό σχέδιο που ταιριάζει με το μαγιό μας ή να επενδύσουμε στο κλασσικό και αγαπημένο λευκό που πηγαίνει με όλα.

Όμορφη ιδέα αποτελούν και τα πλεκτά φορέματα για την παραλία.

10 8
ΣΠΟΡ ΦΛΑΤ ΣΑΝΔΑΛΙΑ Sporty ΚΑΙ ΠΑΝΙΝΑ ΠΕΔΙΛΑ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΚΡΑΦΑ, ΟΛΑ MARKS & SPENCER

Οι πλαστικές ή δερμάτινες απλές σαγιονάρες, είτε ένα απλό ζευγάρι σανδάλια είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται το σύνολο μας για να ολοκληρωθεί.

Τα αξεσουάρ στο ντύσιμο για παραλία θα πρέπει να είναι διακριτικά και λεπτεπίλεπτα.

Απαραίτητο είναι όμως το καπέλο (ψάθινο ή panama hat), το οποίο μας προστατεύει από τον ήλιο και προσθέτει στυλ στην εμφάνιση μας.

1 9
PURE COTTON VISOR MARKS & SPENCER

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS