ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣ4+1 items για τις πιο fashionable εμφανίσεις αυτό τον χειμώνα

4+1 items για τις πιο fashionable εμφανίσεις αυτό τον χειμώνα

Η πρακτικότητα και η ευελιξία είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε στα χειμερινά κομμάτια. Το dressing-game γίνεται σαφώς πιο δύσκολο όταν η θερμοκρασία πέφτει καθώς ψάχνουμε κομμάτια που όχι μόνο θα μας χαρίσουν στιλάτες εμφανίσεις, αλλά θα μας κρατήσουν και ζεστές.

Αυτό το εγχείρημα μπορείς να το πετύχεις μόνο αν φροντίσεις να εντάξεις στην ντουλάπα σου ευέλικτα κομμάτια, που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα. Τέτοιου είδους fashion items θα βρεις στη νέα συλλογή Tommy Hilfiger.

Η κολεξιόν περιλαμβάνει bold κομμάτια, συνδυάζοντας διάφορα στιλ formal, preppy αλλά και athleisure με πρωταγωνιστή το νέο logo του brand.

Το brand Tommy Hilfiger σε συνεργασία με τον διάσημο Βρετανό εικονογράφο και γραφίστα Fergus Purcell, ανανέωσε το χαρακτηριστικό μονόγραμμα του. Ο Purcell ανέτρεξε στα αρχεία του οίκου, επεξεργάστηκε ξανά μοτίβα από τις προηγούμενες σεζόν και δημιούργησε ένα μονόγραμμα με  τα T και H.

Το αποτέλεσμα, είναι ένα σύγχρονο μονόγραμμα εμπνευσμένο από την κληρονομιά του brand, το οποίο στολίζει παιχνιδιάρικα  puffer jackets, πλεκτά, φορέματα, αξεσουάρ και άλλα βασικά items της σεζόν . Σε ποια κομμάτια όμως, αξίζει να στρέψεις την προσοχή σου;

Fa22 Wsw Del3 Look24

Καμηλό cropped peacoat

Το καμηλό cropped peacoat, της νέας συλλογής είναι από τα παλτό που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδι. Ακολουθώντας τη νέα τάση της μόδας που προστάζει, cropped μήκος, το συγκεκριμένο παλτό υπόσχεται να προσθέσει έξτρα πόντους στην εμφάνιση σου.

Styling tip: Χάρη στο καμηλό χρώμα του μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα, πάνω από λευκά ή denim παντελόνια ή ακόμη και πάνω από τις μίνι φούστες σου.

Fa22 Wsw Del3 Look25

Jumper– Dress
Το jumper- dress, είναι τόσο ζεστό όσο το πουλόβερ σου αλλά έχει τη στιλιστική φινέτσα του μίνι φορέματός σου. Το μεγαλύτερο ατού του βέβαια, είναι ότι δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερες στιλιστικές ικανότητες για να πετύχεις fashionable looks.

Styling tip: Δοκίμασε το με ένα γούνινο jacket και κασκόλ.

Fa22 Wsw Del3 Look21

Ριγέ top
Στην νέα συλλογή Tommy Hilfigher, η κλασσική μαρινιέρα, ή αλλιώς το ριγέ top αναβαθμίστηκε με πιο χρωματιστές γραμμές και έτσι μπορεί να γίνει το “κλειδί” για τη δημιουργία ενός fashion-forward συνόλου.

Styling tip: Φόρεσε το με ένα jean και ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα υπέροχο καμηλό παλτό.

Fa22 Wsw Del2 Look15

Αθλητικές φόρμες

Για τις ημέρες που θες να είσαι εντελώς άνετη επένδυσε σε ένα σετ logoed φόρμες που θα σου χαρίσουν ένα comfy σύνολο.

Styling tip: Συνδύασε τις με τα αθλητικά παπούτσια σου και ένα μακρύ puffer jacket για ένα στιλάτο athleisure look. Εναλλακτικά μπορείς να φορέσεις το sweatshirt της φόρμας με ένα jean.

Fa22 Wsw Del2 Look18

Αξεσουάρ

Αναβάθμισε κάθε σου look, προσθέτοντας τα απαραίτητα αξεσουάρ του χειμώνα. Ένα μακρύ κασκόλ ή ένα beanie!

Styling tip: Ένα κασκόλ σε έντονο χρώμα ή σκουφάκι, μπορεί να κάνει το σύνολο σου ακόμη πιο ξεχωριστό.

Info: Η συλλογή Tommy Hilfiger FW22 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS