ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣBarbiecore -mania: Αγαπημένα fashion girls μας δείχνουν ότι το ροζ είναι ξανά...

Barbiecore -mania: Αγαπημένα fashion girls μας δείχνουν ότι το ροζ είναι ξανά hot τάση

Η νέα capsule συλλογή Tezenis είναι υπέροχη για το σπίτι και μέσα από αυτήν παρουσιάζεται η μανία του Barbiecore ενώ μας δείχνει ότι το ροζ είναι ξανά μια hot τάση και αγαπημένα μας fashion girls ήδη φόρεσαν κομμάτια σε ζουμερό ροζ.

Από τις πασαρέλες, στη μεγάλη οθόνη και παντού στα social media, όλοι θέλουν να ντύνονται όπως η Barbie™! Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας για τη διασημότερη κούκλα του κόσμου – που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τις εφημερίδες τους τελευταίους μήνες – έχουν ξεκινήσει μία νέα τάση που έχει γίνει ήδη viral: το Barbiecore.

Ρούχα και αξεσουάρ σε ζουμερό ροζ χρώμα είναι τα νέα must-haves για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-23 που η Tezenis λανσάρει με μία ειδική homewear capsule συλλογή.

Εμπνευσμένα από το λαμπερό στυλ του Ονειρεμένου Σπιτιού της Barbie – που το 2022 γιορτάζει την 60η επέτειό του – τα κυρίαρχα κομμάτια είναι τα crop-tops και shorts, κοντομάνικες μπλούζες με shorts και αέρινα κιμονό.

Τα σατέν σχέδια συνδυάζονται με το ροζ της τσιχλόφουσκας και συμπληρώνονται από αστραφτερές παγιέτες που δίνουν στο iconic λογότυπο μια επιπλέον πινελιά λάμψης.

Εκτός από αυτά τα cool, κομψά ενδύματα, έχουν σχεδιαστεί και πιο βασικές σειρές με γνώμονα τη χειμερινή περίοδο. Ζεστές πιτζάμες με εξαιρετικά απαλή αίσθηση είναι στολισμένες με ροζ και φούξια λεπτομέρειες που πλαισιώνουν τις εικόνες της πραγματικής σταρ της συλλογής, που είναι η ίδια η Barbie.

Σχεδιασμένες σε τρεις χρωματικές παραλλαγές, οι πιτζάμες και τα νυχτικά είναι διαθέσιμα σε αντίστοιχες εκδοχές για κορίτσια και ενήλικες. Ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσετε μαζί την πιο hot τάση της σεζόν.

Δείτε τα loungewear που φόρεσαν influencers του νησιού μας: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS