ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣHigh cut bikini: Η τάση στα μαγιό που βλέπουμε παντού φέτος το...

High cut bikini: Η τάση στα μαγιό που βλέπουμε παντού φέτος το καλοκαίρι

Υπάρχουν πολλοί λόγoι να διαλέξεις τα high cut bikinis 

Μήπως βλέπεις συνέχεια στα social media αυτά τα high cut bikinis και δεν ξέρεις γιατί; Eμείς μάθαμε μερικούς λόγους που πολλά fashion girls λατρεύουν αυτή την τάση και θα σου πούμε μερικούς από αυτούς που ίσως σε πείσουν και σένα να τα αγαπήσεις και να τα επιλέξεις για τις καλοκαιρινές σου βουτιές.

Τόσο τα ολόσωμα όσο και τα high cut bikinis είναι η πιο δημοφιλή τάση της σεζόν στα μαγιό. Πρόκειται για μια ρετρό μόδα που δεν θα φύγει ποτέ. Το συγκεκριμένο trend η αλήθεια είναι ότι επανέρχεται κάθε λίγα χρόνια στη μόδα και έτσι αξίζει να επενδύσεις σε ένα τέτοιου είδους μαγιό.

Διάβασε επίσης: Animal print μαγιό: Η διαχρονική τάση που φόρεσαν αγαπημένες Κύπριες fashionistas

Επίσης, σε περίπτωση που δεν το γνώριζες  τα συγκεκριμένα μαγιό ταιριάζουν σε μια μεγάλη ποικιλία σωματότυπων και έτσι είναι πιθανό να ταιριάζει τέλεια πάνω και στο δικό σου σώμα.

Μπορεί να μην φαίνονται άνετα, ωστόσο είναι πολύ! Είναι βολικά σε σημείο που με το που τα δοκιμάσεις δεν θα θέλεις να τα αλλάξεις ποτέ. Μάλιστα το ψηλό κόψιμό τους κολακεύει το σώμα και δείχνει τόσο όμορφο.

Σίγουρα το έχεις προσέξει ότι δείχνουν τα πόδια σου πιο ψηλά και γενικότερα δείχνουν το σώμα πιο σέξι. Υπάρχον αμέτρητα σχέδια και χρώματα να επιλέξεις και δεν θα το μετανιώσεις.

Ρίξε μια ματιά στις πιο κάτω φωτογραφίες: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS