ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣΗ τάση που ξεχωρίσαμε στο Tik Tok και έχει γίνει viral

Η τάση που ξεχωρίσαμε στο Tik Tok και έχει γίνει viral

H αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό έχουμε πει πως τα tie dye σχέδια έχουν επιστρέψει στη μόδα! Ωστόσο το Tik Tok και οι διάσημοι Tik Tokers που ακολουθεί μεγάλο ποσοστό ανθρώπων έκαναν το συγκεκριμένο trend να γίνει viral.

Γνωστά brands και οίκοι μόδας, όπως o Dior και ο Versace, δημιούργησαν ρούχα με tie dye σχέδια και προσέλκυσαν την προσοχή πάνω τους.

Πολλές influencers μας έδειξαν πώς να κάνουμε μόνες μας στο σπίτι tie dye prints και ήδη έχουν προμηθευτεί τις βαφές μας για να κάνουμε και τα δικά μας πειράματα.

Πώς θα υιοθετήσεις κι εσύ αυτή την τάση; Δες μερικές ιδέες παρακάτω…

#1. Tα oversized tops και οι φόρμες δείχνουν υπέροχα με tie dye prints σε παλ τόνους.

#2. Τα tank tops με έντονα prints είναι εξίσου δημοφιλή και μας αρέσουν γιατί δίνουν χρώμα στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας.

#3. Αν θέλεις να πετύχεις παλ τόνους στα δικά σου tie dye ρούχα τότε φρόντισε να ανακατέψεις λίγη μπογιά με λίγη χλωρίνη και αρκετό νερό.

#4. Όπως θα δεις και στη φωτογραφία παρακάτω, γυναίκες κάθε ηλικίας έχουν αγκαλιάσει τη συγκεκριμένη τάση.

#5. Για έντονα tie dye prints θα πρέπει να ρίξεις σκέτη μπογιά πάνω στα ρούχα σου, αφού πρώτα τα έχεις τυλίξει σε διάφορα σημεία σε κόμπους, χρησιμοποιώντας λαστιχάκια.

#6. Τα oversized t-shirts είναι αυτά που πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσεις στην ντουλάπα σου γιατί μπορείς να τα φορέσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

#7. Η διάσημη Tik Toker Addison Rae φοράει το συγκεκριμένο tie dye σχέδιο σε μια άνετη ζακέτα που τη συνδυάζει με λευκό σορτς και χρυσούς κρίκους στα αυτιά!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS