ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣΗ top τάση στα μαγιό που θα λατρέψετε αυτό το καλοκαίρι

Η top τάση στα μαγιό που θα λατρέψετε αυτό το καλοκαίρι

Υπέροχα look για παραλία και η νέα τάση που θα σε κάνει πιο κομψή

Το belted swimsuit έιναι η νέα τάση που θα λατρέψεις. Η ζώνη στα μαγιό φέτος είναι ένα must fashion item που ξεχωρίζει και ήδη είδαμε και την αγαπημένη Camila Coelho να την φοράει και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Είναι μια από τις top τάσεις του καλοκαιριού που δημιουργεί μια πιο κομψή εμφάνιση.

Μπορείς να φορέσεις ζώνη είτε με ένα ολόσωμο μαγιό που είναι ενσωματωμένη πάνω του, είτε με ένα ψηλόμεσο μπικίνι και εννοείται ότι μπορείς να προσθέσεις και τη δική σου ζώνη ή ακόμα και ένα μαντήλι. Σίγουρα θα σε εμπνεύσουν μερικές από τις πιο γνωστές fashionistas που μας δείχνουν πως το κάνουν και δείχνει εντυπωσιακ το αποτέλεσμα.

Η ζώνη δίνει έναν άλλο αέρα και χαρακτήρα στo look μας και το μετατρέπει σε πιο chic και στυλάτο.

Διαβάστε επίσης: High cut bikini: Η τάση στα μαγιό που βλέπουμε παντού φέτος το καλοκαίρι

Μάλιστα η Camila δημιουργεί και φέτος τη δική της σειρά με μαγιό και κάποια από αυτά έχουν ζώνες που εντυπωσιάζουν.  Το μπικίνι μαγιό όπως θα δεις δείχνει πολύ πιο ωραίο και κομψό με το μαντήλι που είναι δεμένο στη μέση. Η ίδια ολοκληρώνει το look με ψάθινο καπέλο και γυαλιά ηλίου και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην παραλία.

Το σίγουρα είναι ότι είτε επιλέξεις μπικίνι ή ολόσωμο αυτό το fashion item θα χαρίσει ένα διαφορετικό στυλ στο look σου και θα το αναβαθμίσει σημαντικά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS