ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣTik Tok Favorites: 5 hot τάσεις, ιδανικές για κάθε πορτοφόλι!

Tik Tok Favorites: 5 hot τάσεις, ιδανικές για κάθε πορτοφόλι!

Στον σύγχρονο κόσμο της μόδας, η δύναμη των κοινωνικών μέσων δεν μπορεί πλέον να παραβλεφθεί. Συγκεκριμένα, το TikTok έχει αναδειχθεί ως ο αναμφισβήτητος νικητής των social που καθορίζει τα trends της καθημερινότητας.

Από εκκεντρικά ντυσίματα μέχρι βολικές επιλογές, η δημοφιλής πλατφόρμα δεν αποκαλύπτει μόνο τις πιο “hot” τάσεις, αλλά και τις πιο προσιτές και ιδανικές για κάθε πορτοφόλι. Εκεί, δεν γίνονται διακρίσεις!

Ας… καταδικάσουμε λοιπόν, την παλιά σχολή μόδας που επιβάλλει ακριβοπληρωμένες αγορές και ας υποδεχθούμε τη νέα εποχή όπου το στιλ δεν είναι πια προνόμιο λίγων, αλλά ανοιχτή πόρτα για όλους.

Συνεργασίες Barbie
Δεν αποτελεί και κανένα μυστικό πια. Οτιδήποτε έχει σχέση με τη Barbie, το ροζ, το barbiecore trend και τη νέα ταινία της Margot Robbie είναι hot! Όπως και οι συνεργασίες των πιο προσιτών brands (και δεν μιλάμε για τους μεγάλους οίκους μόδας!) με την κούκλα της Mattel.

View this post on Instagram

A post shared by ZARA Official (@zara)

Βραχιολάκια Με Charms
Κάθε σημαντική στιγμή στη ζωή μας αξίζει να συνοδεύεται από ένα… charm. Αυτή τη φιλοσοφία μας έχουν πια περάσει με τα γνωστά βραχιολάκια να κατακτούν τις καρδιές μας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να δημιουργούμε τη δική μας αφήγηση μέσα από μικρά σύμβολα.

Μποξεράκια
Είναι εκπληκτικό πώς τα μποξεράκια, παλιότερα συνυφασμένα με την ανδρική εμφάνιση, κατάφεραν να εξελιχθούν σε must-have κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Με την Hailey Bieber να τα δανείζεται από την ντουλάπα του Justin και τον οίκο Miumiu να τα εκθέτει σε κοινή θέα, τα μποξεράκια αποδεικνύουν πως το άνετο δεν αποκλείει το στιλάτο.

View this post on Instagram

A post shared by Miu Miu (@miumiu)

Staud Tommy Τσάντα
Ονομάζεται staud tommy και τελευταία κάνει χαμό στο TikTok. Με τις πολύχρωμες χάντρες της και το baguette σχέδιο της αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλής και παράλληλα οικονομικές επώνυμες τσάντες της εποχής.

View this post on Instagram

A post shared by S T A U D (@staud.clothing)

Κροσέ Καπέλα
Και συγκεκριμένα, bucket hat! Τα κροσέ καπέλα αποτελούν το αξεσουάρ που προσφέρει μια δόση vintage αισθητικής και ανεμελιάς σε κάθε εμφάνιση. Είτε πρόκειται για boho, είτε για πιο cool στιλ, τα κροσέ αποθεώνονται από επώνυμες και μη. Και το καλύτερο; Μπορείτε να τα πλέξετε και μόνες σας!

instyle.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS