ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣΔύο Κύπριες μας δείχνουν τα πιο girly outfits με το χρώμα που...

Δύο Κύπριες μας δείχνουν τα πιο girly outfits με το χρώμα που θα κυριαρχήσει τη φετινή σεζόν

Το ροζ συμβολίζει την θηλυκότητα, την τρυφερότητα, την παιδικότητα και την αθωότητα. Οι διάφορες αποχρώσεις του, έντονες ή πιο pastel, έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας.

Οι ανοιξιάτικες τάσεις της μόδας μάλιστα μας έχουν εμπνεύσει τόσο πολύ, που οι περισσότερες από εμάς έχουμε αποφασίσει να πειραματιστούμε λίγο παραπάνω με τα looks μας και να εντάξουμε διάφορα χρώματα στα καθημερινά outfits μας. Μία από τις πιο hot αποχρώσεις αυτής της εποχής είναι και το ροζ. Είναι ένα χρώμα πολύ chic, το οποίο μπορούμε να συνδυάσουμε πολύ εύκολα και να το φορέσουμε κάθε στιγμή της ημέρας.

Δύο αγαπημένα μας fashion girls δημιούργησαν το απόλυτο total pink outfit που σίγουρα ζηλέψαμε και προλαβαίνουμε να το φορέσουμε πριν έρθει για τα καλά το καλοκαίρι με τις πολύ ψηλές θερμοκρασίες.

Ο λόγος για την Βάσω Πέτρου η οποία επέλεξε ένα baby pink λινό κουστούμι με μια crop μπλούζα από μέσα και ένα total φούξια σύνολο με crop top και κομψή μίντι φούστα.

Άλλο ένα αγαπημένο κορίτσι που λατρεύει το ροζ, ειναι η Άντρεα Κυριάκου η οποία δημιούργησε 2 total pink outfit. Η πρώτη εμφάνισή της αφορά σε ένα φούξια κουστούμι με corset από μέσα και η δεύτερη, σε ένα baby pink look για πιο casual εμφανίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS