ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑΤο φωτεινό χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει στα look του φετινού καλοκαιριού

Το φωτεινό χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει στα look του φετινού καλοκαιριού

Όταν τα λεγόμενα sunset colours άρχισαν να εμφανίζονται στο ένα σόου μετά το άλλο στις Εβδομάδες Μόδας του περασμένου φθινοπώρου, το fashion κοινό διχάστηκε. Το πράσινο, ο απόλυτος πρωταγωνιστής της περασμένης σεζόν μαζί με το λιλά, είναι αναμφισβήτητα πιο εύκολο στο ντύσιμο και στους συνδυασμούς.

Το πορτοκαλί είναι συνυφασμένο με πιο bold ενδυματολογικές επιλογές και με κομμάτια που θα αγοράσετε και θα φορέσετε πολύ λίγες φορές και με συγκεκριμένο ντύσιμο. Αλλά η φετινή σεζόν έρχεται να ανατρέψει τα πάντα. Οι σχεδιαστές έφεραν στο προσκήνιο, τις πιο γλυκιές και ιδιαίτερες αποχρώσεις του πορτοκαλί/μανταρινί/ροδακινί.

Απαλό πορτοκαλί με στοιχεία ροζ, απόχρωση που πάει προς το κίτρινο, το χρώμα του κρόκου και του σορμπέ παγωτού -το παστέλ πορτοκαλί, μια κρυμμένη fashion δύναμη.

Φέτος, το πορτοκαλί φοριέται σε τοπ, φούτερ και τζάκετ αλλά και σε δροσερές σατέν slip φούστες και αέρινα μίντι φορέματα.

Ένας επίσης safe τρόπος είναι να επενδύσετε σε μία ζακέτα, ή ένα δροσερό πουκάμισο, ή ακόμα και σε ένα κομψό υφασμάτινο παντελόνι.

Ο κορυφαίος συνδυασμός του πορτοκαλί είναι με λευκό -με μια λευκή μίντι φούστα ή μια λινή βερμούδα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS