ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWSUnordinary muse: Το online shop για τις σύγχρονες μούσες που λατρεύουν το...

Unordinary muse: Το online shop για τις σύγχρονες μούσες που λατρεύουν το ασυνήθιστο κόσμημα

Η αγάπη, η φιλία και η εκτίμηση στο πρόσωπο κάποιου σημαντικού ατόμου στη ζωή μας ή ακόμα όσον αφορά στην επιλογή ενός δώρου για τον εαυτό μας αντικατοπτρίζονται διαχρονικά στην επιλογή ενός κοσμήματος είτε αυτό είναι faux, είτε από ασημί, είτε αξεσουάρ.

Το Unordinary Muse είναι ένα online shop φτιαγμένο με πολλή αγάπη για κάθε an ordinary και ταυτόχρονα un-ordinary γυναίκα. Αυτή ακριβώς είναι και η βασική φιλοσοφία του brand και μάλιστα η πρώτη σκέψη πριν τη δημιουργία του, ότι δηλαδή η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή χωρίς αυτό να την αποκλείει από το να είναι παράλληλα και μια καθημερινή-(συνηθισμένη) ordinary σύχγρονη γυναίκα με υποχρεώσεις, έγνοιες, όνειρα , όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές.

 

«Όλες αυτές λοιπόν οι σύγχρονες μούσες της καθημερινότητάς μας , γυναίκες που γνώρισα μέσα στην προσωπική αλλά και μέσα από την επαγγελματική μου πορεία σαν στυλίστρια αποτέλεσαν και αποτελούν πηγή έμπνευσης» μας λέει η Μαριάννα Χατζημηνά εκ των δημιουργών του.

Κάθε ένας από εμάς μπορεί και οφείλει να γίνεται μούσα, να γίνεται έμπνευση για τους άλλους μέσα από την μοναδικότητα του. Το Unordinary Muse αγκαλιάζει και αναδεικνύει την ξεχωριστή και πολυδιάστατη προσωπικότητα κάθε γυναίκας, μέσα από συλλογές προσεκτικά επιλεγμένων ασημένιων κοσμημάτων και faux bijoux που στόχο έχουν να δώσουν «εργαλεία» στη σύγχρονη γυναίκα για να εκφραστεί και να βγάλει προς τα έξω την προσωπικότητα και την εκάστοτε διάθεση της.

Τι θα βρεις στο unordinarymuse.com

  • Τη συλλογή Θάλεια, που ξεχωρίζει για τις απλές φόρμες και την αρχιτεκτονική δομή της και είναι μια ωδή στη σύγχρονη γυναίκα.
  • •    Την πιο glamorous συλλογή Ευτέρπη, για τις λάτρεις της μουσικής και των πάρτι
  • Τη συλλογή Ερατώ που απευθύνεται σε γυναίκες που αγαπούν το modern chic ύφος και τέλος τη συλλογή Κλειώ που δηλώνει δυναμικά παρόν με chunky αλυσίδες και ροκ διάθεση.

Τα sterling silver και gold plated κομμάτια της συλλογής υπογραμμίζουν τη διαχρονική και πάντα σύγχρονη μαγευτική επίδραση της μόδας στην καθημερινότητά μας.

Επισκέψου το www.unordinarymuse.com ή των λογαριασμών του σε facebook και Instagram.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS