ΜΟΔΑFASHION NEWSΒρήκαμε τη συλλογή με μαγιό που θα αναβαθμίσει το στυλ σου αυτό...

Βρήκαμε τη συλλογή με μαγιό που θα αναβαθμίσει το στυλ σου αυτό το καλοκαίρι

Η καλοκαιρινή συλλογή μαγιό ΕΤΑΜ σε περιμένει να την ανακαλύψεις!

Οι συλλογές ΕΤΑΜ χαρακτηρίζονται για την άνεση, τον αέρα αυτοπεποίθησης που αποπνέουν, αλλά και για τη full sexy διάθεσή τους!

 

Taylor 27 118 V1 Retouche Patou
Taila 28 168 V1
20211218 Etam Bain Ss22 Ma D01 Sh02 023 V1

Λίγα λόγια για το brand:

ETAM: The power of lingerie, to feel free in body and mind

Το γαλλικό brand εσωρούχων ETAM αποτελεί τον απόλυτο lingerie shopping προορισμό για τη γυναίκα που επιθυμεί την ελευθερία και την άνεση που χρειάζεται το σώμα της, όσον αφορά στα εσώρουχα της.

Με παρουσία που μετρά πάνω από 100 χρόνια, η αγάπη και η αφοσίωση προς τις γυναίκες είναι κάτι περισσότερο από δεδομένη, το έντονο πάθος για τα γυναικεία εσώρουχα και η πολυετή εμπειρία, η τεχνογνωσία μέσα από πνεύμα καινοτομίας, είναι εμφανή χαρακτηριστικά που διέπουν κάθε συλλογή ETAM.

Στις μίνιμαλ μοντέρνες προθήκες των συλλογών θα βρεις απεριόριστες επιλογές σε σειρές -από εσώρουχα, μαγιό μέχρι πιτζάμες σε κάθε χρώμα, μέγεθος και γούστο, και αυτό είναι που κάνει το ΕΤΑΜ να ξεχωρίζει στο χώρο της. Οι συλλογές ΕΤΑΜ χαρακτηρίζονται για την άνεση, τον αέρα αυτοπεποίθησης που αποπνέουν, αλλά και για τη full sexy διάθεσή τους!

Γνωρίστε τις συλλογές ΕΤΑΜ Home Casual, Active, Lingerie, Leisure, Daily Lifestyle και Swimwear.

Το κατάστημα ΕΤΑΜ λειτούργησε στο ισόγειο του επιβλητικού 360 στη Λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία τον περασμένο Δεκέμβριο. Το ETAM έφερε στην Κύπρο ο Όμιλος VLM (Voici La Mode).

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS