Μπλε, Μουρμούρα και Φαμίλια αλλάζουν ώρα και μέρες μετάδοσης

Μπλε, Μουρμούρα και Φαμίλια αλλάζουν ώρα και μέρες μετάδοσης

Μπλε, Μουρμούρα και Φαμίλια αλλάζουν ώρα και μέρες μετάδοσης

Ο ALPHA Κύπρου δεν σταματά να ανακατεύει την τράπουλα του τηλεοπτικού του προγράμματος, κάνοντας προσεκτικές και αξιόλογες αλλαγές, με κύριο και μοναδικό γνώμονα την ψυχαγωγία των τηλεθεατών του, που τον επιλέγουν και τον αγκαλιάζουν καθημερινά!

Στο πλαίσιο αναβάθμισης και ανανέωσης του τηλεοπτικού του προγράμματος ο ALPHA Κύπρου ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των τηλεθεατών, θέτει ακόμη πιο γερές βάσεις στην prime-time ζώνη της τηλεθέασης! Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου προχωρά στην αλλαγή ημερών και ωρών μετάδοσης τριών αγαπημένων σειρών. Η σειρά ΜΠΛΕ σε σενάριο Γιώργου Τσιάκκα «ανεβαίνει» στις 21:15 όπως ακριβώς και η σειρά «Η ΦΑΜΙΛΙΑ», ενώ η σειρά «ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ» «κατεβαίνει» καθημερινά στις 19:30.

Αναλυτικά: η κωμική σειρά ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, με πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τους Χριστιάνα Αρτεμίου, Μιχάλη Σοφοκλέους, Μαριέλλα Σαββίδου και Αλέξανδρο Παρίσση, θα μεταδίδεται καθημερινά στις 19.30, μετά από απαίτηση του τηλεοπτικού κοινού που ταυτίστηκε και με το δεύτερο ζευγάρι Κυπρίων, που αποδεικνύει ότι η μουρμούρα γίνεται απολαυστικότερη όταν εμπλουτίζεται με την κυπριακή διάλεκτο.

Η κοινωνική σειρά ΜΠΛΕ, σε σενάριο Γιώργου Τσιάκκα και σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη, θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15, αμέσως μετά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ALPHA NEWS, αφού οι συνεχείς ανατρεπτικές και συνταρακτικές εξελίξεις της τη μεταθέτουν σε μία ζώνη υψηλότερων απαιτήσεων.

Η κωμική σειρά Η ΦΑΜΙΛΙΑ, σε προσαρμογή διαλόγων Ανδρέα Βασιλείου, Μιχάλη Αργυρού και Άντρης Θεοδότου, και σε σκηνοθεσία Κλείτου Κλείτου, θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.15, καθότι το ισραηλινό format θεωρείται πλέον μια απόλυτα επιτυχημένη συνταγή έξυπνου χιούμορ, εμπνευσμένων διαλόγων και χημείας μεταξύ των συντελεστών, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *