Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον ξανά μαζί, σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα

Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον ξανά μαζί, σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα

Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον ξανά μαζί, σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα

Σχεδόν δυο χρόνια μετά το χωρισμό του από την Angelina Jolie, ο Brad Pitt φαίνεται να είναι έτοιμος να φτιάξει τη ζωή του και πάλι. Και όχι δεν αναφερόμαστε στη Neri Oxman, με την οποία φημολογούνταν πως έχει σχέση, αλλά με μία παλιά γνωστή μας και προσφάτως χωρισμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τζάστιν Θερού βρήκε τα ερωτικά σημειώματα που έστελνε ο Μπραντ Πιτ στην Τζένιφερ Άνιστον

Ο λόγος για την Jennifer Aniston, η οποία χώρισε από τον Justin Theroux τον Φεβρουάριο που μας πέρασε. Και ενώ περιμέναμε εδώ και τόσους μήνες την επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού, εκείνη δεν ερχόταν με τίποτα. Πλέον όμως δεν μιλάμε μόνο για επανασύνδεση, αλλά και εκ νέου γάμο, με την μητέρα του Brad μάλιστα να τον παρακαλεί να παντρευτεί ξανά την Jen.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Twitter οργιάζει: Η Τζένιφερ Άνιστον χώρισε λόγω του Μπραντ Πιτ (εικόνες)

Το εδώ και 13 χρόνια χωρισμένο ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες του Life & Style βρίσκεται στο στάδιο της επανασύνδεσης, με τα δημοσιεύματα μάλιστα να κάνουν λόγο και για γάμο μεταξύ τους. Τόσο το φιλικό, όσο και το οικογενειακό περιβάλλον του Brad (κυρίως η μητέρα) προσπαθούν να τον πείσουν πως αξίζει και πρέπει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, σε αυτήν την σχέση που χάλασε έτσι απρόσμενα το 2005.

Μια πηγή μάλιστα, ανέφερε πως οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση μαζί. Λες να συμβεί το παράδοξο αυτό; Μπορεί αρχικά να ήμασταν κάπως αντίθετες με την επανασύνδεση αυτή, όμως όλα εκεί οδηγούν.

Πηγή : Like.com.cy/ quenn.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *