Μυστήριο με το κλείσιμο λογαριασμού στο Twitter της σχεδιάστριας που κατακεραύνωσε το νυφικό της Μέγκαν

Μυστήριο με το κλείσιμο λογαριασμού στο Twitter της σχεδιάστριας που κατακεραύνωσε το νυφικό της Μέγκαν

Μυστήριο με το κλείσιμο λογαριασμού στο Twitter της σχεδιάστριας που κατακεραύνωσε το νυφικό της Μέγκαν

Μία σχεδιάστρια που υποστήριξε πως το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ ήταν «πανομοιότυπο» με μία από τις δικές της δημιουργίες, ανέστειλε μυστηριωδώς τον λογαριασμό της στο Twitter.

Η Νεοζηλανδή Εμίλια Γουίκστεντ, αγαπημένη της δούκισσας του Κέμπριτζ, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα πως το νυφικό της δούκισσας του Σάσεξ έμοιαζε εκπληκτικά με ένα κομμάτια αξίας 7.000 λιρών από τη δική της συλλογή και πυροδότησε μια αντίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος με το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ: Μοιάζει με αυτό που φόρεσε άλλη πριγκίπισσα (εικόνες)

Το φόρεμα της Μέγκαν δημιουργήθηκε στην πραγματικότητα από την Κλερ Ράιτ Κέλερ του οίκου Givenchy, κοστίζοντας 200.000 στερλίνες και ήταν μυστικό μέχρι τη στιγμή που έφτασε στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Γουίνσδορ.

Η Γουίνστεντ πυροδότησε μια μεγάλη αντίδραση όταν σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε: «Το φόρεμά της είναι πανομοιότυπο με ένα από τα φορέματά μας. Προφανώς πολλοί σχολιαστές είπαν: ‘Είναι φόρεμα της Εμίλια Γουίκστεντ’».

Μάλιστα, η σχεδιάστρια, φρόντισε να «θάψει» την εμφάνιση της Μέγκαν. Όπως είπε: «Αν επιλέξεις ένα απλό σχέδιο, η εφαρμογή θα πρέπει να είναι τέλεια. Το νυφικ΄οτης ήταν πολύ χαλαρό επάνω της». Ενώ δεν ενέκρινε ούτε το χαλαρό χτένισμα της νύφης «Αυτό που σκέφτηκα ήταν: ‘Είναι βασιλικός γάμος για όνομα του Θεού – Μάζεψε τα μαλλιά σου».

Τα σχόλιά της αυτά, εξόργισαν τους φανατικούς θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η Εμίλια φαίνεται να έχει πολλά νεύρα μιλώντας άσχημα για το νυφικό της δούκισσας του Σάσεξ. Η Εμίλια που εργάζεται ως σχεδιάστρια για την βασιλική οικογένεια δε θα έπρεπε να μιλά έτσι. Εντελώς αντιεπαγγελματικό» έγραψε κάποια χρήστης. «Η Εμίλια είναι μια πολύ πετυχημένη σχεδιάστρια. Έχει ντύσει τη δουισσα του Κέμπριτζ πάνω από μία φορά. Είναι κρίμα που επέλεξε ένα φόρουμ για να κάνει τις καταγγελίες της σχετικά με την ομοιότητα των δύο φορεμάτων. Γιατί δεν απευθυνόταν κατευθείαν στην Givenchy» ανέφερε ένας άλλος και ένας τρίτος πρόσθεσε: «Η Εμίλια μπορεί απλά να χάσει τους βασιλικούς της πελάτες».

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *